72

Анонимен

преди 11 месеца

щом източват златото значи е ясна работата скоро държава русия няма да има

71

Да допълня...

преди 11 месеца

Злато имат. Акър нямат.Пр-ими-ти-ви.

70

Така е ..

преди 11 месеца

Руснаците са най богати на ядрено оръжие и бленуват да го понамалят. Ама САЩ имат планове да го унищожат.Никой не може да се е...ва със САЩ. Най могъщата нация на Земята.

69

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 76 __ РЪСТ 5823% Е ТОЧНО КОЛКОТО Е РЪСТА 75,7 ТОНА СРЕЩУ 1,3 ТОНА ПРЕДИ ТОЗИ ОТЧЕТ ГОДИНА ПО РАНО. ХАЙДЕ СЕГА НИ ОБЯСНИ СЛОЖНИТЕ ИЗВИВКИ НА ФУНКЦИОНАЛНАТА ТИ ГРАМОТНОСТ.

68

русия е богата

преди 11 месеца

но..клептокрацията начело с путин доказва,че дори и да си като Крез, пак държавата ще фалира. И който пише нещо друго---само да съпостави--доходите на хората в бедната на ресурси Япония с доходите на руснаците в богатата на всичко русия.

67

Анонимен

преди 11 месеца

"Ръcт oт 5823% винaги пpивличa внимaниeтo, ocoбeнo aĸo cтaвa дyмa зa злaтo. Πo-тoчнo, дeceтĸи тoнoвe злaтo c пpoизxoд Pycия и дecтинaция Oбeдинeнитe apaбcĸи eмиpcтвa." - Денков е прав ... 90% фукнционална неграмотност. Какво е това изречение? Какво е следващото?

66

Анонимен

преди 11 месеца

Е как злато бе.... Те нали са бедни и нямат нищо?!?;);)

65

басе знахара

преди 11 месеца

До Бонго Бонго - ти си купи и руско злато и се топна в мвдеца та знаеш а? ха ха!

64

До 66

преди 11 месеца

Пак ли с тази опорка бе - да бяха направили кола и Москвич и тн. А я сега си напрегни малко мозъка и помисли - кое е технологично по-трудно - да се направи кола или.. хекоптер, изтребител, атомен ледоразбивач, танк, самолет и тн. Всичкото Русия сама си го прави, а ти си вярвай за кола и печка че не могат :))))

63

Икономист

преди 11 месеца

Не знамкъде отива руското злато, но повече ме интересува защо в БНБ няма нито злато, нито пък евра. Че и левчетата и стотинките им са вече много дефицитнш. Така е, като не ги разбират нещата с инвестициите.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Една от версиите, че извънземни са посетили Земята в стари времена, е, че са копали злато тук, а ние хората сме създадени като работна сила за добива. Малко вероятно, като се има предвид, че на планетата ни има големи запаси от ценния метал и второ, извънземните биха го добивали с високи технологии, а не с роби бачкатори.

61

хм

преди 11 месеца

Цялата идея със санкциите е толкова смешна и жалка. Запада налага санкции на Русия, а те просто спират да продават на Запада, а продават на Изтока. Резултатът е, че изтока си купува по-евтино суровините, а Запада по-скъпо. Отделно, цялата тази гимнастика е свързана с много голям въглероден отпечатък, защото новите пътища за снабдяване на запада и за износа на Русия са много по-дълги и скъпи, а това е излишна загуба на енергия. Обаче после на нас ни смятат въглеродния отпечатък на мусаката...

60

Анонимен

преди 11 месеца

значи купувайте риали че долара скоро няма да го има

59

Анонимен

преди 11 месеца

Една кола да бяха направили руснаците. До тука всичко крадено, последният Москвич - китайски, без АВS и ESP.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Злато и редки метали ще продават руснаците, не смартфони и компютри.

57

санкции

преди 11 месеца

Санкциите, каза умно путин пречат на запада, а на нас, русия ще ни помогне да се развием. И тъй като путин е непогрешим,сега се виждат резултатите. Колкото се увеличи благосъстоянието на руснаците ,благодарение на петролния бум и помощта на запада, до 2014г. , толкова ще им се и стъжни сега... Но, Путин е велик, запада е гнил, ние сме руснаци и пием водка, а който не ни слуша ще му изпратим ядрена бомба. Звучи невероятно, но това е в основата на всички разговори между тях....уви, това е истина.

56

Бай Дрън

преди 11 месеца

Не знам за руското злато, но кюлчетата на Бойко бяха в чекмедже.

55

Анонимен

преди 11 месеца

А западът скърца ядно със зъби, че руското злато не потъва в техните бездънни джобчета, както планираха да стане.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Една част от златото е във вилата на Костадинов

53

дъждовна вода

преди 11 месеца

Лoндoнcĸaтa пaзapнa acoциaция зa cĸъпoцeнни мeтaли зaбpaни тъpгoвиятa c pycĸи ĸюлчeтa, Русия се изхрачи на Наглобритания и златото й не остана непродадено. Пиндостан се опита да наложи мита за икономическото поглъщане на РФ от Китай, но визитата на Михаил Мишустин в Пекин, разби в пух и прах тази опорка.