9

Анонимен

преди 11 месеца

Укрите от кои са? Питам за приятел... Да не ги водят туристи, щото престояха 6 месеца на морето за без пари...

8

Не може да бъде

преди 11 месеца

От личен опит знам, че тази година огромен брой къщи за гости и вили останаха празни за Великден и за Гергьовден. Това не се е случвало последните 15 години. От къде я взеха тази информация един господ знае.

7

Stoyanov

преди 11 месеца

До Варненец# ЛОНДОН нещо повече ли е неразбрах. Като си в Лондон какво по човек ли си от останалите? И защо ЛОНДОН трябва да е нещ повече от един български град? Лондон е един смърдилник на всякакви ***.

6

Gogo

преди 11 месеца

ПЛАТЕНА СТАТИЯ!!

5

Варненец

преди 11 месеца

За 74 лв - около 33 паунда ще си взема 3 степенно меню в центъра на Лондон! Вие бъзикате ли се с хората че това е изгодно ?!? 74 лв за 3 ястия в България ненормалници!!!Бърз и сигурен фалит за целия туристически бранш тук... докато им дойде акъл в главата!

4

Анонимен

преди 11 месеца

"В Гърция е по-евтино и по-хубаво, в Слънчака ходят само алкажи и наркомани" - зависи кво търсиш, много хора от северните държави трудно издържат на жегите в Гърция и търсят по-умерен климат. Аз лично в Гърция съм ходил е пъти и не повтарям. Първия път помислих, че случайно съм попаднал на такъв мор в Солун месец май, ама след втория път когато щях да умра от жега в Родос станах сигурен, че повече не стъпвам на юг от България. ;)

3

Анонимен

преди 11 месеца

нещо подобно на интерес при посещение на зоологичиска градина

2

Анонимен

преди 11 месеца

Защо пишете глупости бе ?

1

Анонимен

преди 11 месеца

В Гърция е по-евтино и по-хубаво, в Слънчака ходят само алкажи и наркомани