177

До Телеграфа

преди 10 месеца

Тая информация не я дават на теб. Тая информация я дават на аверите му, да знаят какво ги чака, ако пропеят. Така де, у нас мафията си има държава.

176

Анонимен

преди 10 месеца

КОЙ...???

175

Анонимен

преди 10 месеца

Наказателните закони на мафията, за разлика от българските, явно работят. Жалко само, че трябва да си мафиот, за да се разправяш с българските мафиоти....

174

Помним че

преди 10 месеца

така ликвидираха и един сърбин който беше издирван за връзки със международен трафик на дрога и диаманти.По медиите се говори и за контрабанда на огромни количества оръжие.Става дума за пари.И който се хване за двете жици,винаги прави късо съединение.Интерпол го е търсило за да го разпита за определени хора във висшата власт.Но настъпиш ли мотиката в тоя занаят,гориш кат кибритена клечка.Жена му е била и тя в нещата,най-малко е имала информацията за която го търси Интерпол.И тя е била неудобна.

173

виктория

преди 10 месеца

Не говори добре за България!Мафиотска държава ,а всички мислеха, че като влезем в ЕС ще се оправи.Щели да им го наложат отвън, а ЗА ненамеса във вътрешните работи, чували ли сте някога?!Отвън нито държава нито организация не може да се меси във вътрешните дела на трета страна.Освен чрез война!Затова и НИКОГА няма да се оправите,докато народа не вземе нещата в свои ръце!!!Не може само един или двама по върховете да са черни овци с нечисти ръце, а другите бели овчици.Вълци в *** кожи!

172

Стига простотии бе

преди 10 месеца

Президента всеки ден е някъде, какво значение има къде е бил Радев? Пълни глупости и зомбиран народ

171

Телеграфа

преди 10 месеца

Защо ни дават въобще тази информация? Едвам смогваме да изслушаме колко са убити на пешеходните пътеки в България, едвам издържаме цял ден да слушаме изкълченото говорене на Тиквона и Киро Канадеца, сега и криминалната хроника на ЮАР. Че този убития дал ли е работа на 1 българин, внесъл ли е 1 лев данъци в България?????

170

Анонимен

преди 10 месеца

До174 . Къде пита защо убили жена му . А ми като руската мафия. И тя кара до крак и от родата на основния мафиот . Не да остави весели и заможни вдовици

169

Анонимен

преди 10 месеца

Пълна победа за СИК! Отиде си един от последните значими висаджии!

168

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имаш много "приятели", не е здравословно да живееш в Южна Африка. Това може би е най доброто място за убиване.

167

до 181

преди 10 месеца

Къро си имаше работа с тиквата и Маджо

166

ОВчу

преди 10 месеца

Най-сигурният начин да не проговори....

165

До 163

преди 10 месеца

Точно.

164

Анонимен

преди 10 месеца

"Разбрахте ли сега вашият президент защо (ли?) беше в ЮАР, а ?? Разбрахте ли го най - накрая ??? Разбрахте ли, че докато не заличим Радев и задкулисието зад него от политическия живот, НИЩО добро не ни чака ????" - Викаш преди Радев да стане президент всичко беше цветя и рози, мафия нямаше, нито показни убийства. Абе накратко - всичко започна от Радев, така ли? хахаха ... Тролски, измисли нещо друго. С тази опорка ставаш само за смях... :)

163

Анонимен

преди 10 месеца

Кърo: "В България моите хора са ПП. Те са идио***ти ,но....." Айде правете си изводите.

162

До 174

преди 10 месеца

Убиха я понеже като не убиха на Жоро Илиев жена му, тя си живурка с чуждите пари.Това е сякаш показно убийство, да си знаят следващите.

161

Анонимен

преди 10 месеца

Бог прощава, Боко не.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията се прочиства от станалите неудобни и защитените свидетели. Чадърите стават Остени, Бухалките стават масажори.

159

Карма

преди 10 месеца

Който с нож тръгва..от нож умира. . Отнемането на човешки живот, се изкупува най- трудно. А най- лошото е когато за това се разплащателно деца и внуци.

158

Ристо

преди 10 месеца

Даааа, все повече намирисва на гангстерска война. Ще хвърчат глави на прокурори, политици, съдии, депутати и т. н.