217

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко към хората убили Къро:- Казах Киро, не Къро бе ***....

216

Поредният

преди 10 месеца

*** рециклиран в депото за отпадъци,наречено ЖИВОТ!!!

215

Честито !!!

преди 10 месеца

За кучето - кучешка смърт ! Задкулисието прочиства своите изпълнители, преди да са станали неудобни свидетели !

214

шмatka

преди 10 месеца

След 89г бая парици награбиха такива като тоз праведния къро мъро дето сега се леят крокодилски сълзи за него !и други като решиха ,че като избягат далече ще си живеят с краденото спокойно и охолно ,но не би! Народът е казал-крадени пари са змийски кокал-хем го има ,хем го няма ,ама се задавяш с него! Та и тоз крадец и мошеник си е получил заслуженото и няма кво да го дъвчете повече!

213

Mалорусь

преди 10 месеца

Следите остават.. а сега някой замита ПАК!

212

Анонимен

преди 10 месеца

почва се. Сега Къро ,след това Киро слепия сле това ТИКВАТА абе дето се вика хляб и зрелища ни чакат

211

era

преди 10 месеца

да се почват и в парламента барабар с клубовета, паланки и седянки и да се изчисти тая *** сама. Този народ в тази държава трябва да му се даде малко въздух.

210

стикс

преди 10 месеца

И защо така?Луксозен квартал,имение,охрана,слугини.Какво ли е работил щом може да си позволи това?Дипломат,нобелов лауреат,писател от рода на Джон Гришам?Кой и той,че всички медии са "пламнали".Диамантена мина ли има в ЮАР.Най обикновен ***.Той пак и много е живял.

209

Анонимен

преди 10 месеца

Е ми пратиле са го на къро!

208

INFO

преди 10 месеца

А тиквун делянов доганов кога ?

207

Смел Гибсов

преди 10 месеца

Айде почнаха да се чистят един по един...

206

мдаа

преди 10 месеца

дреме ми къро за къро

205

Анонимен

преди 10 месеца

Проверте кортежа на Радев, колко човека са отишли 1 седмица по-рано и колко са се прибрали, всичко е толкова просто

204

Анонимен

преди 10 месеца

КАТО СЛУШАМ КОМЕНТАРИТЕ ПО БНР ЗА УБИЙСТВОТО НА КЪРО, НЕ МИ СТАВА ЯСНО ЗАЩО СА ТЕЗИ ПЕСИМИСТИЧНО ТЪЖНИ НАСТРОЕНИЯ. ЯВНО Е ОЧЕВАДНА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ НАСТОЯЩИ ПЕРСОНИ ОТ БНР И ПОЛИТИКАТА С ЕДНО ОТДАВНА ОТМИНАЛО, НО ЯВНО НЕЗАБРАВЕНО МИНАЛО. ХА СЕГА ТРЕПЕРЕТЕ МАФИОТИ ИЗПУСНАТИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДЕТО И ДА СТЕ ПО СВЕТА И СЕ КРИЙТЕ В МИШИТЕ СИ ДУПКИ!!!

203

Анонимен

преди 10 месеца

ДНЕС Е ОЩЕ ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ??

202

Анонимен

преди 10 месеца

Така става като не се отчиташ на тиквата

201

Идеалист

преди 10 месеца

Ало, ало ... Ваньо...Какво става...Тука сме с Мишо играем сантасе, скучно е. Ще се развеселите скоро. Изпратихме ви Къро... Чакаме го, много се забави!

200

!:

преди 10 месеца

Мафията си няма държава, а държавата си държи мафиоти да й въртят тъмните дела. Публична тайна е, че наркотиците се движат от силови държавни структури....пример Брендо.... контрабандист на хиляди тонове кокаин с нула часа в затвора. Наркотици, оръжия и войни се въртят от тайните служби с цел оборот. *** работа, официалната власт се прави, че не знае. Пък ако някой си повярва....виждате резултатите.

199

!:

преди 10 месеца

Не знам дали помните, но покрай ЕС и НАТО много бизнесмени си отидоха...та, май ще е същото. Хората нареждат правителства в САЩ и Русия, че тук ли няма да имат намеса.

198

!:

преди 10 месеца

Какво значение имат извършителите... много вероятно и те вече да не дишат. Покрай политиците се намесиха някви маргинали със стотици милиони...и решиха, че ще обръщат реда. Честито...Тоя Къро поживял 15 години без никой да го пипа, докато не реши да се прави на директор. Много други като него пробваха....че някои бяха и много по-напред.