61

Български език

преди 1 година

Е, не се научихте на български език. Нивото постоянно пада. Как може да има предлог и пълен определителен член. И то в заглавието на статията - "...против законът...". Неграмотници. Показателно за целия ви пропагандистки сайт.

60

Анонимен

преди 1 година

Прозореца на Овертон не е точно това,което обяснява сайта.Но е обяснимо неразкриването на същността му,нали и Днес участва в нея.

59

Анонимен

преди 1 година

Кажете нещо за мутрите, които ограбиха държава. Или Възраждане ги защитава? Знаят само еврото и нато. Ама те ли ограбиха държавата? Имената на грабителите се знаят и какво казва Възраждане за тях? Пречи да им се потърси отговорност, като разиграват театър и манипулират хората.

58

Олимпий Панов

преди 1 година

Абе що не направят една държава само за *** да ли сти?,и всеки който е *** дю да мигрира там и да си приемат каквито щат закони-Предлагам например острувчето британия да стане прибежището на грозните *** ди ру нге лаци!

57

Анонимен

преди 1 година

Копейки, къде бяхте вчера 24.05 на най-българския празник? Популисти?

56

До 64

преди 1 година

Хубуу. Аз само отчитам, че госпожата иска да са защитени само семейства по смисъла на бг законодателството, което по законодателството ще рече - сключили граждански брак. Ок... ама начи га Генка набий Пенчо или Пенчо Генка, които живеят заедно без брак - няма защита, защито по закон не се водят семейство по българското законодателстви.! Разбираш ли? Госпожата, която уж адвокат, жонглира със закони. Пак хубуу, ама става смешна.

55

eeeee

преди 1 година

Възраждане са интерасна пародия на партия. Бяха против ваксините и се ванксинираха. Бяха против еврото и получават пари в евро. Сега са против гей двойките и току виж Копейката изгърмял с някой мъжага.

54

До 62

преди 1 година

Ами предпочитам дъщеря ми да ми доведе снаха отколкото "мачо" по потник да мрънка за салата и ракия и да й бие по един шамар преди да заспи .

53

Анонимен

преди 1 година

До Няма такава държава -- има закони бе, няма какво да вписваме измислени ужкимски "семейства" и сексуални отношения като специални групи? Законът си е по принцип за хората като цяло! А този, уреждащ семейните отношения, е за СЕМЕЙСТВА! Каквото двама мъже, имащи сексуални отношения, НЕ СА!

52

Няма такава държава

преди 1 година

Според госпожата начи само семействата имат право на зажита. Начи по таз логика само сключилите граждански брак имат право на защита. Без брак по бг закона няма семейство. Защитата по принцип е за Хората като цяло. Но нас - Само семейни двойки. Бравос, госпожа! Пръщите от мозък.

51

Анонимен

преди 1 година

Еднополовите двойки са извращение най вече срещу децата,които ще се появят при тях.Пожелавам на всички евроатлантически слуги,дъщерите им снахи да доведат в къщите им,а синовете-зетьове.

50

Анонимен

преди 1 година

До ЧИЧО 54. Да ти напомня ли, че у нас няма еднополови семейства, да не говорим и за децата им.

49

Анонимен

преди 1 година

Ама какво се мъдрите , Турция / която сътвори ИК/ , се ОТКАЗА от ИК !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Тук се измества спора. Не е въпрос, че Възраждане са реагирали, а че само те са реагирали. Другите нямат ли деца.

47

Анонимен

преди 1 година

Секс между двама мъже или между две жени е сексуално извращение. "Транссексуалност" е психично заболяване. Не виждам защо законът трябва да валидира подобни неща и въобще да се занимава с тях.

46

Анонимен

преди 1 година

В Русия съм и всичко има най-вече самогон и боярищник. И война има. Приятелю от Германия ,ела тук. Ще те нахраня, окъпя и ощастливя.

45

Чичо

преди 1 година

Истината е, че законодателството ни е безнадеждно остаряло. Следва първо да са направят промени в него, където ясно да се уточнят правата на брак и деца на еднополовите семейства и чак след това - всичко останало. А Възраждане не са пария, а някакъв политически oтпaдък; същите каквито бяха на времето А така. С една дума - тяхното мнение не струва нищо.

44

Анонимен

преди 1 година

Еднополовите са псхично болни. Лекувайте ги, не им давайте права.

43

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

възраждане - нископлатени клоуни с еврови сметки, ваксинирани и вероярно с поне 2-3 хомосексуалисти. А избирателите им н1щожества с колективен капацитет на мозъка равен на калинка. ХАХАХАХАХАХАЙСХАГАХАХАГАХА. Кажи им бе, Копейкааааа, Форда върви ли много?? ХАХАХАХАХАХА

42

Анонимен

преди 1 година

Всъщоност, че здравомислещ човек не може да приеме такова нещо е ясно. Казвам ЗДРАВОМИСЛЕЩ. Зададе ли някога някой въпроса защо се прави това? Кому е нужно толерирането на геьовете. Единствената причина за, която се сещам е разбиване на обществото, не само у нас и поставянето му под контрол. Намаляване на населението също е опция. Прави впечатление, че до сега никога не се е говорило за защита на мъже от жени, теоритично и това е възможно. Кайто гласува такова нещо ще е срещу ЗАПЛАЩАНЕ.