51

Българин

преди 11 месеца

Браво! След освобождението ни от европейско робство, ще получим от Русия и ние ядрена защита!

50

АнонимеН

преди 11 месеца

До Пич,/ ЮГОСЛАВИЯ НАСИЛСТВЕНО Е ЗАПОЧНАЛА ДА ИЗСЕЛВА НАСЕЛЕНИЕТО НА КОСОВО КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО СПОРЕД КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА! ООН И НАТО СА БИЛИ ДЛЪЖНИ ДА СЕ НАМЕСЯТ! ИРАК И ЛИБИЯ СА РЕЖИМИ БЕЗ ИЗБОРИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ НАПАДНЕ НА ТОВА ОСНОВАНИЕ! ДОКАТО ПРИ УКРАЙНА ТАМ МОРДОРСКОВИЯ НЕМОЖЕ ДА Я НАПАДНЕ , ЗАЩОТО НАРУШАВА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА 1994-ТА ! ВЗЕМИ СЕ ОБРАЗОВАЙ МАЛКО БЕ ИДЕЕОТ!

49

руски войни

преди 11 месеца

русия нападна безпричинно - Украйна , Грузия , Афганистан, че дори донякъде Молдова. участва във войни в ЦАР, Сирия, Уганда , че има войски и във Венецуела. Света ще е по-хубаво място без русия.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Че той Беларуския кло-ун има ли въобще думата?

47

Анонимен

преди 11 месеца

До Пич, 46 Ами кой нападна СССР, че нахлуха в Афганистан, Чечения и още и още???? Аман от чуждопоклонници като теб.

46

Пич,

преди 11 месеца

А кой нападна САЩ, че нахлуха в Югославия?! Да не говорим за Ирак, Либия, Виетнам, Корея и т.н. Аман от агресивни деменции.

45

Анонимен

преди 11 месеца

При тази новина, либерастите май пак цвъкнаха кафевичко в гащите. Недейте така да стресирате крехките им душички, че ще им докарате некоя паник атака.

44

Вихо

преди 11 месеца

И пак ще кажа , че който нож вади от нож умира! Бълагарска поговорка , не славянска!

43

Алекс

преди 11 месеца

Беларуският колхозник ще го отнесе заедно с кремълската шайка.

42

Опа

преди 11 месеца

Каквото повикало, такова се обадило.

41

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ отдавна имат ядрени заради и носители в 5 европейски бази плюс Инджирлик. Русия има много да наваксва, за да се установи паритет. В противен случай САЩ воже да се изкуши да натисне копчето, каквито са ***.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Върхът на цинизма - Западът води война срещу вас, а вие водите специална военна операция, която започнахте първи без някой да ви е нападнал.

39

Анонимен

преди 11 месеца

ще доставят само ракетите носители, а ядрените глави ще бъдат на склад в Сибир за да не се съдаде ситуация "с моите камъни по моята глава".

38

АнонимеН

преди 11 месеца

МОРДОРСКОВИЯ ДАВА ЯДРЕНО НА ВСЕКИ РЕЖИМ КОЙТО Е ГОТОВ ДА ПЛАТИ! СЕВЕРНА КОРЕЯ ПАРИ НЯМА ИНАЧЕ ДА Е КУПИЛА И ТЯ! С ИРАН МОРДОРСКВА ВОДИ ПРЕГОВОРИ И АКО СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ЦЕНАТА ЩЕ ПОЛУЧИ И ИРАН! А БЕЛАРУС И СИРИЯ СА ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ОТ МОРДОРСКВА ! ЧРЕЗ РАЗПОЛАГАНЕТО НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В БАЛАРУС СЕ ДАВА ПРАВО НА МОРДОРСКВА ДА КОНТРОЛИРА БЕЛАРУС КАКТО СИ ИСКА С ЦЕЛ ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА СИ КОЙТО ВЕЧЕ НЕ Е ХОРАТА ,А ОРЪЖИЯТА!

37

руский разпадь

преди 11 месеца

ОДКС се разпада - Казахстан и Армения се канят да напускат. ОНД се разпада - Молдова напусна. Това руските аналози на НАТО и ЕС. СССР се разпадна. Варшавският договор се разпадна. И русия ще се разпадне.

36

Западняк

преди 11 месеца

До БАНко. Мнението на увредени зомбирани кремълски мозъци не ни интересува.

35

БАНко

преди 11 месеца

ТОВА Е ОТГОВОРА НА РУСИЯ ЗА ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ НА НАТООВЦЕТЕ , РАЗПОЛОЖЕНИ В СКАПАНАТА ЕВРОПА И ТУРЦИЯ !!!

34

Сигнала е приет

преди 11 месеца

Зеленски да е спокоен! Този път като чели са го чули за Ф16! :):):)

33

до 30-ти, хубаво, но

преди 11 месеца

защо Полша ще реши да направи такова нещо?

32

анонимен

преди 11 месеца

русия има 2000 ядрени оръжия, колкото да остави в беларус, пак ще плаши нато! защото сащ имат 200 ядрени оръжия от които 100 в европа.....това са сведения на пентагона!