47

Анонимен

преди 11 месеца

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ, МОМЧЕТА! БИЙТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ, БИЙТЕ СЕ ЗА ЗЕМЯТА СИ, ПАЗЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ, ДОМА СИ И ВЯРВАЙТЕ В БОГА! ВEЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА ВOЙНА ЗА ВАС ЗАПОЧНА! НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! ЦЯЛА ЕВРОПА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА! ДA ЖИВEE ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Запада прилага на славяните една и съща тактика където мине мине. Така направиха Сърбия и България да са врагове. Сега правят Русия и Украйна да са врагове. Кой печели - западът. Кой губи - Русия, Украйна, Сърбия, България... ум царува ум робува ум патки пасе.

45

Анонимен

преди 11 месеца

каквито и лъжи да измисляте за да росизма в България, няма да се получи. Македонизмът е измислен от Русия, от коминтерна. Има документи, има филми, има статии. Това няма как да бъде оспорено. По никакъв начин. За македонизма на балканите са виновни Русия и Франция. Да ви видя как ще оправдаете анексирането на Северна Добруджа от румънци и руснаци? Нещо пак ли ще заплюете българите, собствения си народ и държава. Безумно племе. как така сте научени да вините своите? И да воювате срещу своите?

44

да

преди 11 месеца

сега му е времето на арматите и СУ-57 - останаха фашистите, нормалните хора избягаха - само бой, яко, без военнопленици!

43

Анонимен

преди 11 месеца

До 38 "Днес за ужас и безумиее западът подхвана тезата за македонизма все едно българите не сме им съюзници а неприятели" - каквв съюзник пък си ТИ?! Тиквата още миналата година ТИ каза, че си про'с'т и само за мачкане ставаш!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Костя Копейкин почна офанзива в защита на Расия!

41

До 33

преди 11 месеца

Как може да подкрепяш Украинците, а да си против Македонците. Двете са взаимоизключващи се. Все пак имат една и съща идеология. Македонците ги учат още от ранна възраст да мразят Българите,а Украинците да мразят руснаците руснаците. Мисленето като твоето е една от причините (или поне се използва за такава) за цялата тази галимация там.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Тука масово се бърка поставеният от запада Путин с Русия. Едното е марионетка а другото е световно явление. в Донбас въпреки диверсиите и саботьорите от Кремъл в крайна сметка руския народ ще спечели войната и укронацитата ще я загубят. Това ще стане по руски начин. Ако Путин искаше войната да се спечели я печелеше за три месеца. Той обслужва американския оръжеен бизнес в момента.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Абе започнала е офанзивата ама къде са напреднали?Май никъде.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Ох това да не са ви българските чалгари и кръчмари, които бяха заразени с русизъм, обърнати срещу своите и пуснали червената армия да си развява пушките? Много сте объркали. Украинците вече показаха кои са и че са готови да отхвърлят руския геноцид, който се извърша не за първи път в историята.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Спонсорите искат от наемниците да се отплатят с резултати. Наемниците ще разиграят цирк че правят тази офанзива, след което ще получат още и още и още техника и пари и ще има далавера.

36

Анонимен

преди 11 месеца

По отношение на македонизма, той е измислен от Сърбия като отговор на германо-австрийското влияние в българското управление и поставянето на България в условията на тилов враг на Сърбия. В отговор на анексията от Австрия на Босна, Хърватия, Словения и застрашаването на независимостта на самата Сърбия. Днес за ужас и безумиее западът подхвана тезата за македонизма все едно българите не сме им съюзници а неприятели...

35

Анонимен

преди 11 месеца

Какво е започнало.От сутринта навсякъде заявяват че е започнало а никъде не са напреднали.В Луганск са напреднали 3 км и руснаците са ги обърнали в бягство.В момента там тече контра на контрата.Руските войски вече са обкръжили голяма групировка там.В Донбас укрите също не могат да напреднат.В Запорожие са започнали атака и се върнали обратно.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Контраофанзивата е към кръчмите в Киев. След това ще напреднат към полската граница.

33

Анонимен

преди 11 месеца

68 държави в помощ на Украйна ... Загубата само не могат да изчислят , пълни некадърници

32

Бео Бахтер

преди 11 месеца

айде, че се пренадахме да чакаме

31

Анонимен

преди 11 месеца

Ще кажете ли че не е вярно опитите на Путин да пришие българската същност и прозход на азбуката на македонизма? Ще заплюете ли собствената си история. хаде да ви видя докъде сте готови да стигнете? Затова подкрепям украинците. Путин ще гризне дръвцето. За забрана на българския език в окупираните земи да отварям ли въпрос. Митрофанова сама ги нарече идоти. Но това са вашите руски идоти.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Много ме развеселяват постовете на АнонимеН. Навремето му се изкривиха сигурно пръстите да пише как Великобритания НИКОГА няма да напусне ЕС. Написа най-малко 300 коментара. :))) И когато Великобритания напусна ЕС - тишина. Сега го раздава военен стратег! :)) Разбира се, всеки може да се излага както и колкото си иска. Добре, че има и такива. По-забавно е така.

29

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Настъплението е невидимо,за да изненада русите.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Македонизмът е измислен още преди да има комунисти и коминтерн. Вземи та попрочитай повече а по-малко пиши. Освен ако си невменяемм де.