130

Дядката

преди 10 месеца

Нормално !Мафията е организилрана!

129

zzzzzz

преди 10 месеца

А бе, тези дупетатите и грам трудова дисциплина нямат! Ако всички вземем да си напускаме работните места когато ни скимне, какво ще стане? Предлагам в случаи като днешния да ги пускат в неплатен отпуск. Гнус.ари гадни! Отишли да подкрепят Б.Б., колко трогателно само, ще се разплача!

128

Мърсуващ Мръсник

преди 10 месеца

Симпатизанти скандираха името му:Разбойко, Разбойко...!:):)):):

127

герберист

преди 10 месеца

Бойко ти си велик политик! Ти си нашата светла европейска и евроатлантическа надежда. Дадох 100 лв. да рамкират портрета ти в размер 50 см на 50 см. и всеки ден те гледам с благоволение! Какво волево изражение и замисленост за светлото бъдеще с 3% бюджетен дефицит лъха от снимката ти! Като го гледам се замислям, че всички ние българите следва задружно да затягаме коланите, да ограничим пазаруването, да не пилеем излишно пари по почивки и здраве, а да вярваме в светлото бъдеще.

126

КаскетЯ

преди 10 месеца

Айде Баце, че бай Ставри ви очаква с Каскетя и Владко!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Мдааа, познатите гледки от миналото се завръщат. По дефиниция това се казва култ към личността и е характерно за тоталитарните режими. ПП-ДБ върна това, върна този тоталитаризъм, вилнеещ повече от десетилетие в държавата. Честито на протестиращите срещу този режим, остана горчивия вкус, че с избора си (за ПП-ДБ) именно вие върнахте тоталитаризма в България!!!

124

ПроСоТо

преди 10 месеца

немах неВРи да изгледам внимателно видеото ,но не мернах на Боко фейса !..Що така?..Да не видим че отново гледа като наакан ?...Обаче куриоз :..-Всички сеирджии там твърдят че са за защита на правовата държава,а всъщност ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ЕДНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРАВОТО !!!???...Какво искат?..-Истината да възтържествува,или Тиквоний да бъде оставен на мира?...Защото ако искат истината,ТОЯ РАЗПИТ е ПЪРВАТА СТЪПКА към нейното установяване !!

123

Анонимен

преди 10 месеца

Само какви ретарди има в клета майка България,но на такива се крепи власта на подобни плyжеци!

122

Пян_Гъ

преди 10 месеца

Едно нещо не разбрах във- в-ка с "Барселонагейт": излизе един човек, бизнесмен, с името си и заяви отговорно, че е заможен, че къщата в Барселона е НЕГОВА с нотариален акт, че може да кани в нея когото си иска... НЯКОЙ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ??? Извън претенциите на Дубаеца, ако може!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Който скача ...Е ЧЕРВЕН!МУАХАХХАХАА

120

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро Гешев беше изкарал едни да го подкрепят, сега същите искат да го махат. Та да видим ако Бойко се докаже виновен, колко ще му са феновете.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Симпатизанти??? Честни и почтени??? Хахахаа

118

Анонимен

преди 10 месеца

Разбира се, че олигархията ще намери начин да я подкрепят, дали партийци или платени хора.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Сега ще гледаме цирка между Гешев и бат Бойко

116

Анонимен

преди 10 месеца

Събрали се там Веждичката, дето гази хора пиян, Томи Дончев, фъфлещия свински мозъчен тръст Дилов, и от кой точно защитават и пазят тиквата? От кой? От прокуратурата ли, която те защитаваха и назначиха, или пак някой друг им е виновен на герберунгелите и калинките? Аман от тия бе, то бива бива гнусотия ама тия вече ни се подиграват.

115

Денев

преди 10 месеца

Виждам едни мутри в костюми...

114

Анонимен

преди 10 месеца

Такава неистова подкрепа за един крадлив, алчен и отмъстителен ром? Срамна история!

113

Абе

преди 10 месеца

Тия не трябва ли да са на работа кво ми ходят да вдигат шум и да пазят оня селю п рост

112

Анонимен

преди 10 месеца

А меди Доган,кога?

111

Добролюб

преди 10 месеца

Като ги гледам тия оядени депутати,наточени бабки и младичките анаболи на Стъки,както са се събрали вкупом да им бъде повдигнато едно обвинение за съучастие с баш мафиота,никак няма да е лошо.