21

Анонимен

преди 10 месеца

Тия дърти връчки непрекъснато бълват нелепеци!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Червен фенер от Мултигруп към БКП е Госпожа Божкова бивша Ива Софиянска а и защо Ива Митева я преследва е ясно.........................Докато се провеждали Възродителния процес 1985_1989 Тодор Живков подарил на Илия Павлов ВЕРИГА от Частни КРЪЧМИ а оня Стефан Софиянски КЕЛНЕР в червените кръчми на БКП.............УБИТИЯ Георги Стоев описва Васил Божков като изтънчен цивилизатор и културолог но добавя СИКАДЖИЯ

19

ББ

преди 10 месеца

уау,отвратителен дует,откровенно работещи против България платени от раша...от десетилетия!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Такова безсрамно управление не трябва да има. Няма значение кой ще е формален премиер, на всички е ясно че няма да дърпа конците.

17

Анонимен

преди 10 месеца

ПП скоро им пускат записите, интересно е какво казва Кирил Петков зад камерата за човека към който уважително се обръща като Господин Божков, също е интересно и за човека който беше убит но преди това назова ПП като негови хора, малко ***.

16

Иван

преди 10 месеца

Двете едновременно в едно студио? А по другите канали кои други пиари на ГЕРБ са задействали?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Ау 2 те калинки на ГЕРБ...ау, ау , ау...нелицеприятни

14

Анонимен

преди 10 месеца

Излиза, че кариерите на шарлатаните са по-важни от държавата. Всички трябва да отстъпят, за да си поправят грешките провалените министри Асен Василев, Кирил Петков, Лорер...На поправителен. И то, с помощтта на ГЕРБ. Няма да мръднат нито на йота. Ще си останат същите некадърници. Освен, ако в името на държавата, Ананиев, Добрев, Дончев не работят вместо тях, а шарлатанията от ПП, да си припише успехите им. Както открадна програмата на ГЕРБ. Хората обаче знаят, кой, колко струва.

13

Българин

преди 10 месеца

Те нека да си го хвърлат боб. Може и да гледат на кафе. Според моите прогнози, не разбрах като се ротират Габриел и Денков, кой ще е първо отгоре и кой отдолу. После ще си ги сменят вестата. Така е при ротациите. Важното е, че нямаше никаква полза от поредните избори, както и че депутатите от ДПС ще са им шаферки. Честито на бълката и младоженеца. Може и горчиво да им кажете.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ама ако остане 2-3 години, ще си скъсаш ли дипломата?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Не се знае това което се раноти на тъмно може да излезе на светло

10

Анонимен

преди 10 месеца

За мен лично,като Политически субекти. ГЕРБ,ПП и ДБ,си подписаха Смъртната присъда като политически партии! Те предадоха избирателите си! Почти всички в тях,подцениха Принципите си! А те са,никога " заедно с врага"!! Избори ще има и то твърде скоро! Орел,рак и щука! Това е тази " коалиция"! И на изборите нови,когато и да са Ще ги очаква Всичките Възраждане!-:)))

9

Ганьо

преди 10 месеца

До 1 и 4. А ти кой си и какъв си всъщност? Подозирам, че мразиш дори децата си. От комплекси е, нали, защото ТИ не си постигнал абсолютно нищо съществено в този живот и най-лесно е да мразиш другите.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ха-ха-ха, два-три месеца, чакайте да видим дали изобщо ще стане

7

афро

преди 10 месеца

А за Тагарев казаха,че е на служба в едно ведомство в Украйна,и от там продължава да получава огромни възнаграждения!

6

Анонимен

преди 10 месеца

За коалицията: Животът на кабинета ще е 2-3 месеца, работи се на тъмно . . . . . . Ами осветлете работата за какво получавате заплата, за да правите граматични грешки ли?

5

Смешен плач

преди 10 месеца

Сякаш тези на по 23 години които Герб вкараха в Европарламента са се доказали в живота. И депутатите които сричат от трибуната и председателя на палмата им помага. Видяхме ги кадрите на Герб.

4

аноним

преди 10 месеца

Лошото е,че се разбра от предаване по телевизията,че бащата на Киро лично е наредил да се назначат няколко министри !Той ли ще дава тон в живота ни от тук-нататък????

3

Lina

преди 10 месеца

граб лели

2

На Боко Чекмеджето

преди 10 месеца

Боко сготви ПП. ДБ още не, ама и те са на път. Браво Боко!