9

Българин

преди 1 година

Ами, щом икономистите казват, нека да го ограничат. Според мен е по-добре, ако ги намалят. Има си разлика между тези понятия, известни като думички в българския език. Може и да помеслят за приходите, които все ги няма. Особено за тези, които работят в дължавните и общенски администрации. Те и толкова работят.

8

Анонимен

преди 1 година

Незабавно ограничаване на всички раздути социални харчове. Ревизия на всички телкове - тука всеки втори е с телк и чака социални. Стотици хиляди без един ден трудов стаж и без един лев платен данък висят на социалните. Докога 2 млн работещи ще издържат 5 млн неработещи?!?

7

Анонимен

преди 1 година

Ми да га намалим, е има едни 240 хрантутника, дето са ни в разход пък са с огромни заплати, предлагам да започнем от тях с намаляването. Министрите също са ни в повече, администрацията и тя. Има откъде да намаляваме.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами звучи като най-разумното, естествено и интелигентно поведение за когото и да било! Особено за държава! "държавата ще може да харчи само толкова, колкото събира" ИМЕННО

5

Приемете ли еврото

преди 1 година

С България е свършено. Аз няма да плащам дълговете на ББ, ПП и сега Ротацията. Нито над 150% дългове от БВП на закъсали Италия, Испания, Португалия, Гърция. Ще опоскате и резерва 70 милиарда. Падне ли валутен борд, сигурно ще опоскате и златото, Виденов ще ни се стори песен.

4

Полския тръмбеж

преди 1 година

А пачки бонуси намират откъде да си плащат!Не плащайте данъци!Тука ми искат 120 лева данък смет ,които няма да им платя,пък улиците навсякъде буренясало,при дъжд кал до коленете,при ,сухо прахоляци до небесата...по улиците купища от шишета и найлони разхвърляни от денонощно скитащите банди чингапуци!

3

Какъв 3% дефицит

преди 1 година

Като инфлацията започнала от вкарването в ЕRM2 от ББ и ПП e между 30 и 70%. Такова чудо беше 97 г. при Тодор Вълчев фалита на банките. Само сградна е увеличена с 40 лева, без да ползваи парно или сто лева. Такава спекула не е имало в България. Защо трябваше да увеличавате максимални пенсии, които се осигуряват на таван 340 лева? Всяко инфлация е ограБване на покупателната способност и унищожаване на среДна класа.2018 за парно, топла вода, сградна общо плащах 100 лева. сега 200. Къде е евтин ГАЗ

2

бг смешки 2

преди 1 година

този е икономист колкото и Гешев е прокурор ! демек никъв

1

Анонимен

преди 1 година

ейсектир! преди 'икономист' зовеше да харчим за да борим инфлацията!