54

Анонимен

преди 11 месеца

Не е демократично така само Денков и Мария Гаргамел да са ротационни премиери. Трябва и Костя Копейкин и Нинова също да са ротационни премиери, така е най-честно и демократично.

53

факт

преди 11 месеца

нинова стана нарицателно за лъжец/лъжкиня !

52

от бузлуджа

преди 11 месеца

импексова пак недоволна :) нема кабинетче и министерско кресло за нея , бсп никой не ги бръсне .

51

Bs

преди 11 месеца

)))) Какъе факт, бе ? Баси....дето ги има в таз държава..Доган е бил доносник на ДС...А Серж не е бил никакъв, верно...Даже и на работа не е бил....Премиер стана, без да има и един работен ден

50

Мнение

преди 11 месеца

Моля, моля, г-жа Корнелия Нинова да има малко уважение към един милион и двеста хиляди българи, които са избрали тези две партии ГЕРБ и ПП и да не обижда, защото обидите са липса на аргуменги. Тази злобна женица трябва да осъзнае, че проблема й е в нея самата, защото е неспособна да събере достатъчен електорат, за да управлявя. Не са й виновни другите, а тя самата. Тя направи толкова много грешки, една от които беше Хартиената коалиция с ГЕРБ!!!

49

до Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Ти недей мисли ДПС,те са крали и пак ще намерят чалъм да крадат,но ти ще продължаваш да си чоплиш носа и да се кефиш,че някой е бил прецакан.Такива като тебе са олицетворение на средностатистическият българин-не е важно на мен да ми е добре,важното е на другият да му е ЗЛЕ.....

48

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане скоро ще им сглоби коалицийката. Малко остава още...От страх какво ли няма да сътворят.

47

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 37-Нещо бъркаш. Комунистите и чедата им са при гербавите, а не в БСП. За твое сведение, Станишев дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери, ФАКТ

46

Атос

преди 11 месеца

Коментарът на Нинова е изключително нагъл.Ако не бяха се разбрали щеше да каже,че са безотговорни.Тя и Слави все едно казват,,гроздето е кисело".

45

АБВ

преди 11 месеца

И ти прегърна БСП и я съсипа.

44

пенсионер

преди 11 месеца

другарко , ти беше във властта и ако малко разбираше от политика щеше да оправиш нещата . политика не означава да обикаляш медиите , да обещаваш неща и да играеш кючек на бузлуджа .

43

Анонимен

преди 11 месеца

нинова е нагла.... Госпожа Лъжа.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Те БСП не са ги канили, та да са нещо различно от опозиция, пък и с 8-9% нямат кой знае каква политическа тежест.

41

Мария

преди 11 месеца

Корнело,а не се прави на велика ако обичаш,защото твоята партия е довличала само кризи на България.Ощв помним аферата ви ,,батко и братко" заради която спряха еврофондовете,крадяхте като за световно.И престани да говориш за моделите ,че вашия я модел е най- крадливия Бягате от отговорност знаете,че държавата е затънала и най- удобно е да сте в опозиция и да критикарствате и да се правите на голямата работа Е да ама не

40

ф

преди 11 месеца

Скрий се, мари. Вие го приключихте тоя мач и

39

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Най...прецакани са от ДПС,защото се гласяха пак да...крадат в задруга с Боко и Слави,ама Гешев им...провали плановете. Боко се...уплаши и мина на вариант Ъ.

38

Да ааа така е

преди 11 месеца

За ПП ..и герп целта е една - да се усвоят евро парите от нашите фирми!

37

Анонимен

преди 11 месеца

Не вярвайте никога на БСП. Партия на червената буржоазия, на хотелиерите милионери ограбващи собсвената си страна и съграждани чрез такси, данъци, много плиски данъци. Плоски като самите им членове. Партия на корумпираните ортаци. Партия на червените деца. Лицемери в пълния смисъл на думата. За 32 години смъртоносен преход на ченгетата, БСП НИКОГА не са били опозиция. Винаги са си получавали комисионните, подкупите. Винаги са участвали в управлението, пряко или задкулисно. Партия на статуквото.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Нинова, както винаги точно в десетката!

35

Хаха ха

преди 11 месеца

Кире канадски стана втори - биковТрябва само да го приемат сега в герб