34

Факт

преди 10 месеца

Обзалагам се, че е имало и метални сачми, щом има толкова силна болка и наранявания. Миналото хилядолетие в службата ми се наложи да използвам много старо пневматично оръжие с калибър 12 мм. Нападателят буквално припадна от шок, но се свести след десет минути с белезници и спукани две ребра. Последва бърз процес и на следващия ден беше в затворническа болница. Има да си мечтаем за нещо такова в България.

33

Тихомир

преди 10 месеца

Едно време имаше ТВУ, там превъзпитаваха по доста либерален начин такива като тези гамени. Да минат през ТВУ, да ги минат десетина батковци и повече нема да пирпарят до еърсофта и да стрелят по други деца.

32

@@@@

преди 10 месеца

Същия ефект дори по-опасен може да осъществи с прашка или тръбичка с фуниики .Стига писахте глупости за стрелби в училищни дворове . Това е хулиганска проява , а не стрелба .Търсите сензации , като под вола теле

31

Боянов

преди 10 месеца

Възпитанието е отговора ,какъвто и да е въпроса.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам що забраниха пердаха. Точно него, нямам предвид бой до смърт, а шамаренето. Няма умрели от него, напротив, научаваш се да внимаваш какви ги вършиш и да мислиш преди да правиш глупости.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Тия пистолети са ужасни, също и едни други с патрони, уж от мек дунапрен, но с твърда пластмаса отпред. Според мен сачми и патрони от пвц трябва да се спрат от продажба.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Стреляхме се преди години с карфици и прашки, ама не като герои, ами гледахме да е по-далече от възрастните, че иначе пердахът не ни се разминаваше, без значение от кого, тогава не беше забранен, и конското вкъщи + още някой възпитателен шамар.

27

Анонимен

преди 10 месеца

ако това се беше случило през 90те, ония 2-3 дришльовци щяха да са се прибрали със сини оченца от сигурно 10-те момчета койото са играли футбол и повече нямаха да стрелят ама евроджендъри не искат да скочат да се бият, само клякат и залягат на това се учат децата в днешно време

26

тик ток

преди 10 месеца

в къщи звучи чалга , маминка и тати са у фейсо . абе държавата е длъжна да се грижи и възпитава дИцата . мдааа!

25

Фен на Вики Джъстис

преди 10 месеца

Типичните формирования на "ИВРИЙО АМЕРИКАНИСТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ". Единственото което въпросните са ни донесли е липса на контрол, възпитание, патриотизъм, права на нормалните. Държавата е поробена от Американската Колониална империя наричаща себе си "СЪЮЗ". Длъжни сме да участваме в чужди войни. Дават се права на престъпници, самоизбиращи си пола, малцинствени групи, чужди НПО - та и пр. Това е печалбата ни от този "ВЕЛИКОЛЕПЕН ЗАПАДЕН СВЯТ".

24

Анонимен

преди 10 месеца

10 пълнителя - напрао си ги смлели на кайма, и после мама вика "въъъъй, цялото си на петна, да нямаш шарка мойто момче", а то " не мамо, едни батковци ни пуцаха с пищаци"

23

Руди

преди 10 месеца

И ние едно време сме се стреляли стакива пистолети, но не помня да е пишело по новините. Голяма драма, няма що. Сбил се някой и айде по телевизията, това са деца нищо толкова не са направили. всички реват и изкават мнение, но ккогато дойде време да се гласува си седят вкъщи и после реват, че ни е зле държавата. Държавата е такаква, каквито са и хората в нея.

22

ехооо

преди 10 месеца

,,,,,, съответно тези, които ги стреляха бяха на възраст 120, 13-годишни,

21

Анонимен

преди 10 месеца

Е, що за статия е това? Ние се стреляхме с такива пистолети постоянно. Слагаш очила и си топ.Жълтите гумирани бяха най-точни, и не се разпадаха в цевта.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Teзи възрастни къде са бля ли. Отива се на бегом до малките лай ненца и им се чупи оръжието у плоските глави и после бой до омазване на бельото с екскременти. Децата не трябва да се молят да спрат да ги стрелят, а заедно да нападнат нападателя и сега заглавието щеше да бъде различно. Робсло самосъзнание. Да молиш насилник да спре. Тези само от насилие разбират.

19

10 пълнителя

преди 10 месеца

с колко сачми е всеки пълнител?

18

До Анонимен 13

преди 10 месеца

Не си прав, точно днес не знае човек дали и как да се намеси. Нямаш право да го удряш, да го обиждаш, да го унижаваш, току виж си изял тупаник от родителите му, че си си позволил да му погледнеш накриво отрочето или да му кажеш нещо. Иначе и аз това си помислих, ако е имало кой да им обърше по един шамар, та да им завърти *** около врата, може и да не се сетят повече да стрелят.

17

Анонимен

преди 10 месеца

днес стрелят с сачни, утре ще стрелят с истински патрони

16

Анонимен

преди 10 месеца

Ето ви Америка, пренася се, добре, че не сме като в Америка, щеше да има трагедий. Във повечето държави тея пистолетчета са забранени .Ами ако попадне в окото ?)

15

Teo

преди 10 месеца

Е, хайде! И ние на времето играхме на фунийки. Жената Днес беше най-дефицитното спсание, какво говорим за оризова хартия или лак. Дори и с игли фунийки сме си правили. Ноооо - с едно уточнение - играехме един срещу друг и сами си изработвахме оръжията. Ако някой, дори и от противниковия отбор се нарани лошо, всички спирахме и помагахме. Сега - някакви гащници купили еърсофт и що да не пострелят по нищо не подозиращи деца! Ей за тия трябва Макаренко!