66

Джо

преди 11 месеца

Срам другари! Станахме Индия, не Европа. Отпадъци навсякъде. И от време на време минава лъскав Мерцедес. Икономика няма. Съдебна система не работи. Борисов и Доган мислят че са вечни и искат още 50 години да ни управляват и забатачват.

65

Кражба колко може

преди 11 месеца

Това сигурно са честни хора от народа

64

Анонимен

преди 11 месеца

Поправка...Откраднатото от демократите след 1989 година е на стойност стотици милиарди, или може би хиляди милиарди долари.

63

Анонимен

преди 11 месеца

В нормалните държави няма толкова силно разслояване на бедни и богати, каквото има в България. Това обедняване стана веднага след 1989 година под диктовката на САЩ, за да не може българския народ да се противопостави на последвалия грабеж. Преходът завърши през 1991 година с около 10 пъти обедняване на народа и управление и присвояване на обществената собственост от престъпниците демократи. Истинският грабеж започна след прехода.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Откраднатото от демократите след 1989 година е на стойност стотици, или може би хиляди долари. Друга огромна част от богатството на България демократите я унищожиха и отиде за скраб заради неумението им да правят бизнес и заради стремежа им за свръхбързо забогатяване. Сега 5-10% демократи са богати, а народа е беден.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Проблема не е че данъците са ниски. Ниските данъци позволяват на квалифицирани и пробивни хора да натрупат капитал. Проблема е, че има много крадливи отпадъци, често от политическия елит, от соца и прочие, които ограбиха държавата. И данъците върху честното население не са начина да покриете кражбата. Конфискувайте имуществото на крадците от прехода!!! На въже!!! Толкова пари ще се влеят, няма нужда от по-висок данък. Има нужда да се върне откраднатото!!!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Целта на подобни статии е да създадете омраза у народа за да не се усети той, че трябва да мрази вас. Вместо това вие искате хората да мразят успелите, за да може вие да не излезете на фокус. Да се осетят, че успелите не са виновни, не са крали. Вие политици сте крали. И крадете още. Прогресивния данък е начин да съберете още пари за да покриете кражбите си. И да насъскате народа - всеки успял бил престъпник, не било честно да печели 10-20-30-50 хил на месец и прочие... Долни червени крадци!!!

59

Анонимен

преди 11 месеца

Вместо да подгоните крадците, които източиха държавата, искате да изгоните квалифицираните хора, които декларират реални добри доходи. и плащат данък върху тях. Така е по-удобно нали? Продължавате да крадете и криете данъци, а балъците дето работят за чужди фирми и плащат ис сега по 1-2 хил данъци на месец да плащат повече. А вие накрая пишете загуба от 5 милиона и искате и помощи. А после строите и хотели по морето. *** и крадлива, въже за вас на площада. И'змет политическа!!!

58

Анонимен

преди 11 месеца

Прогресивният данък не е прогресивен. Чиста проба социализъм/кражба. Вместо да тормозите хората с по-високи данъци - подгнонете всички в сивата икономика. Цели фирми декларират загуби от милиони и точат помощи, когато всъщност имат печалба милиони. А всичките им работници са осигурени на минимума, макар и да взимат много повече. Оставете честните хора, работещи за чужди фирми на мира. Най-лесно е да си тръгнем от тук. Никой не иска да ви е касичка. Подгонете тези с държавните поръчки също.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Пълна ревизия на прехода,незабавен данък свръх богатство от поне 30+ процента,спиране на всички субсидии за бизнеса,подоходно облагане взаимствано от европейските модели!

56

Анонимен

преди 11 месеца

Доста хора очевидно бъркат корупцията и престъпността като цяло, с данъчно-осигурителната система и икономическия модел. Хем политиците много крадяли, били тежко корумпирани, хем ще им дадем още повече власт, още повече пари да управляват и искаме да се напълно зависими от тях - червена шизофрения.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ха ха бълхарите били по богати от италианците

54

от КАРЛОВО

преди 11 месеца

КМЕТА НА КАРЛОВО КАБАТА ( Емил Кабаиванов ) ОТДАВНА Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ 5 %

53

ТУРЦИ от ДПС

преди 11 месеца

С ФАЛШИВ 8-ми КЛАС, КОИТО НЯМАХА ЕДНА ЧЕРГА ДА СЕ ЗАВИЯТ, СЕГА КАРАТ ДЖИПОВЕ ПО 200 000 ЛЕВА.

52

ДОН ДОГАН

преди 11 месеца

Е НАЙ-БОГАТИЯ В ЦЯЛА Ю. И. ЕВРОПА

51

Анонимен

преди 11 месеца

Крадене като за световно - това представлява българския "елит" ! Време е за клане !

50

Анонимен

преди 11 месеца

Приказки, приказки ... но какво представляват в цифри 5-10% най-богати?

49

Анонимен

преди 11 месеца

Поредния велик червен шаман-преразпределител! Кое му е справедливото в това някой да не праща данък, а друг да плаща 30-40% от доходите си? Тук има само злоба, завист, безсилие и тежка простотия. Хора които чакат на държавата да ги направи богати, докато те се излежават и си бъркат в носа са големия проблем, не онези които учат, работят, градят и надграждат. Парите се печелят, не се раздават на калпак, всеки сам гради съдбата си!

48

Бай Дрън

преди 11 месеца

Аз не разбрах, как богатите плащат процентно по-малко от доходите си. Нали 10% са си 10% и при 10000 доход и при 1млн. И ако ще се въвежда подоходно облагане, да не стане така, че ако си над средната заплата да плащаш двойно? Това е погрешно мислене. Ако има такова облагане, то трябва да е голямо за хора с много високи доходи, а не за работещи бедняци с неколкократно по ниски доходи от средните за ЕС.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Смърт за капитализма, свобода за народа! Национализация!!!