305

Татяна

преди 11 месеца

Само с едно уточнение, че 24 май е официален празник, а национален празник ни е 3 март.

304

Стоко

преди 11 месеца

Този се пропи непоправимо и руските му спонсори го изоставиха, защото стана като тях.

303

Име

преди 11 месеца

За съжаление Волен е много прав в случая!

302

Анонимен

преди 11 месеца

Лично Тиранозавър Рекс със помоща на Цератозавър са написали и Кирилицата и Глаголицата преди 80 милиона години. На волен му дай малко бело и ще обяси големия взрив и възникмането на вселената.

301

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Безспорно-успехът на гочката е исторически,но ниглежирането ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ на КИРИЛ и МЕТОДИЙ и ТЯХНОТО ДЕЛО е ЖАЛКО и СМЕХОТВОРНО. Какво значи написването на един роман пред една писменост на стотици милиони по света? Само питам...

300

Анонимен

преди 11 месеца

Хора, които си мислят, че гръцката азбука е първата писменост в Европа, тръгнали да се присмиват на Сидеров за това, че му липсвали знания и т.н. ... :) ... Доста смешно изглежда отстрани, но колкото си по-пр_ост и по-малко образован, толкова по-малко се срамуваш да го показваш... :)

299

Анонимен

преди 11 месеца

"Той даже не знае, че първата европейска азбука е гръцката на базата на която е създадена Кирилицата." - Първата европейска азбука със сигурност не е гръцката. Чувал ли си за Линеар А и Линеар Б? Намери ги в нета и ги сравни с глаголицата - 80% идентичност. Въпросът е защо те са на 80% идентични с глаголицата, а не с гръцката азбука? ... :) ... Темата е дълга. За да я разбереш отдели няколко години от живота си за четене и ще я проумееш.

298

Анонимен

преди 11 месеца

Този пак е прекалил с алкохола.

297

изводи

преди 11 месеца

Волен Сидеров е умен човек, с издадени книги, но въпреки тези достойнства, се оказва обикновен завистник! Още повече са градски с ГГосподинов, но Господинов бил от селата, а Сидеров от центъра... ти да видиш! Завист, горест и агресивна злоба от това, че Господинов, а не ти, получи международно признание... Грозни думи! И не, г-н Сидеров, ние не празнуваме английския език, а се радваме на български успех!

296

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя нама да го нарека абориген за да не обидя коренните жители на Австралия. Той даже не знае, че първата европейска азбука е гръцката на базата на която е създадена Кирилицата. *** човек и силен вятър нямат спиране.

295

До 307 Паню Баирски

преди 11 месеца

Е ти поне разбираш като се испускаш тука. Каза ли на мъжът си , че си тука

294

Анонимен

преди 11 месеца

Човешката злоба в пълното и великолепие...

293

Паню Баирски

преди 11 месеца

Сидеров, ти не си космонавт, не си никакъв, а си един жалък поплювко и руска подло-а и понеже си отритнат от всички, се чудиш за какво дасе хванеш. Какво разбираш ти от литература бе тъпан с ***-н!

292

Анонимен

преди 11 месеца

Волен Сидеров е от крилото на Червената ПОЛША Маркс-Цска комунистическа протурска партия.........както казва бригадир червеноармеец югославянина Радой Ралин:"Събрали се Българин и Славянка на ПОЛЯНКА"....Името Полша е ФАЛШИФИКАТ базиран на само едно ПОЛЯНИТЕ от над 100 Славянски Племена на тяхна територия като кръстник им е Православно-Християнска ВИЗАНТИЯ и Втори поред СВЕЩЕН КРЪСТ на Константин Велики с АПОЛОН на "Под този знак ще победиш"-Опознай християнството за да се влюбиш в него

291

Анонимен

преди 11 месеца

*** "златен пръст" заврян в белият му г..Копейкин и Волен са тотално луди *** и са най вредното за България .

290

Истукан

преди 11 месеца

Затова Волен го няма вече в парламента. Изхвърлиха го избирателите. Колкото и избори да има, Волен все извън парламента и без шансове за влизане. Все Атака е намесена в скандали и все Волен мрази народа си, културата и ценностите, както и националните герои. Щом се гаври с Кирил и Методий, ще се изгаври и с всички останали. Казва, че самият той бил Левски, а истинският Левски бил някаква измислица. Плюе и Ботев.

289

Хранилище за спомени

преди 11 месеца

Волене Путин нали каза през 2021г. ;"Честит св.св. Кирил и Методий на братския македонски народ." пак не си си пил хаповете.

288

ПСВ

преди 11 месеца

До дядо ИванВъпреки Русия я има....

287

дядо Иван

преди 11 месеца

Ако я нямаше Русия, днес на територията нямаше да има държава с име България.

286

Иван

преди 11 месеца

Проруски помия.