7

Анонимен

преди 11 месеца

До 6. Безплатно друг път.

6

йо-хо-хо

преди 11 месеца

Йо-хо-хо и бутилка ром ! Това е добра новина ! Това е добре ! Това е супер ! Няма ние хотелиерите да плащаме на мед. персонал и да ни изнудват с наредби , закони , параграфи и безумни препоръки в туристическия сектор ! Мед. обслужване на пияните чужденци става безплатно и не е наше задължение ! Мерси министър Меджидиев ще те почерпя с порция меджид , узо и сандвич балъкекмек !

5

шофьор на катафалка

преди 11 месеца

Д-р Асанъ Минджаджиев от цървена Дупница , обслужи интересите на БКП , на другарката кака *** , на резидента със зелените чорапи - шофьора на самолет и на амбасадорката на Московията н. пр. ген. майор Елеонора Митрофанова ! Жал ми е за народа ! Жалко за България ! Тоз е за прокурор , за съд и за доживотен затвор !

4

бургазлийка

преди 11 месеца

Цели ДВАМА министри в Приморско ! БРЯХ !!! Жива да не бях ! Ние им плащаме заплати, те не правят нищо и се чудят къде да отидат, пак на наши разноски, разбира се, само и само да отчетат някаво движение, дейност. Демек работа вършат, за народа - вие да не си помислихте нещо друго.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Право са се ориентирали докторята голям келепир е на морето в провинцията само бабички броят стотинки на морето под стотак не падат

2

Анонимен

преди 11 месеца

У наше село при 500 жители нема поне една сестра. Спреха ни автобуса оти бил нерантибилен и ни оставиха да одим 20 км пеш до градо да ни прегледат и предпишат лекарства. Това ли е слободата това ли е демукрацията? По бай Тошово време и поликлиника имахме а сега нема нищо.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Имаме най висок процент болници на глава от населението в Европа .И за това заплатите са ниски ,като навсякъде болшинството от работещите са пенсионери.Докога ше ги отваряш тия болници ,като няма кой да работи в тях и като голяма част работят на загуба ??