91

Сега

преди 1 година

Като лапате собсидии и други блаженки хич не са лоши.Що не ходите в Москва на езкурзии а все по Европата търчите

90

Хм?

преди 1 година

До На празника Какво е "тва"? Не се ли пише "това"?

89

Непукист

преди 1 година

Цитираният откъс показва две неща. Първо, издава определена комплексираност и желание да се доказва/противопоставя на Европа. Отживелица! Второ, издава липса на добра езикова култура на съставителя на речта (едва ли президентът сам си ги пише). "Не за, а заради" а високопарност, лишена от смисъл.

88

someone

преди 1 година

Европа нито ни знае, още по-малко я интересува за някаква си малка нацийка, за тях сме неприятни навлеци.

87

Анонимен

преди 1 година

От Чорапа само високопарни фрази изпразнени от съдържание.Като го чуя и веднага се сещам за СОЦа и Тато. Макар че Тато беше в пъти по-качествен от тоя клоун. Да не говорим че Чорапа си е 100% лъжец. Помните ли как се правеше на пръв натовец а като го избраха втори път и обърна табелата към Масква?!?!

86

rambaldievskievich

преди 1 година

До Анонимен А като чуеш за русия (с малка буква р) какво, 92? Лигите ли ти потичат и се точат, а? Така ли, бе, чевеногъзи?

85

rambaldievskievich

преди 1 година

До Глупости Не повече, отколкото някои от нас - тях. А руснаците не само ни мразят повече от европейците, ами ни и унижават, за което сме си виновни самите ние с тая наша братушковска раболепност пред тях, проявяваща се у част от нас.

84

Глупости

преди 1 година

ЕС НИ МРАЗЯТ ЩОМ НИ ХРАНЯТ С РАДИАЦИЯ! ДАЛИ СМЕ НЕДЕЛИМА НА ДАЛИ?НИТО ПО ЗАПЛАТИ НИТО ПО СТАНДАРТ СМЕ КАТО ТЯХ,С КОЕ НИ ПОМАГА ЕС?НА ВИ ПАРИ ЗА ДА ВИ УБИЕМ ДЕМЕК ИКОНОМИКИ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.НАПЪЛНИХА НИ С БЕЖАНЦИ КОИТО ДА ХРАНИМ,ТЪЙ КАТО СМЕ СОЛИДАРНИ СЪС ЗАКОНИТЕ НА ЕСЕС ПЛАЩАЙ ЗА УКРИ И ТАЛИБАНИ,КОИТО НИ ПРЕВЗЕХА.

83

Анонимен

преди 1 година

Българите сме се превърнали в гъ.зоръка нация . По телевизиите все дават хора не направили нищо с ръцете си . Все професори експерти анализатори а истината е че не можем едно колело да сглобим сами . Телевизорите са тържество на гъ.зоръките . А иначе много пари за кетапостроене университети БАН и кво ли не ама само силни на думи .

82

Анонимен

преди 1 година

Напротив, дъртия комунист е доволен, че след провала на СССР пак живеем в комунизъм.

81

Българофил

преди 1 година

Честит празник на българската писменост, просвета и духовност братя и сестри! Бъдете здрави и щастливи!

80

До 92

преди 1 година

Много ясно, дядо ти дъртия комунист се обръща в гроба!

79

Анонимен

преди 1 година

Като чуя Европа ми се повдига.

78

Анонимен

преди 1 година

Върви, народе изродени!На майната си ти, върви!Със комунисти, с русофилисъдбата си ти провали.Навред просмукан си от чалга.В корупция си затънал.От мафията завладян си.Изобщо - цял си се осрал.

77

До 83

преди 1 година

Никой не се бие с Русия бе, един път Марешки би шефа ти Костя Копейкин на центъра на Варна, но не беше за Русия, а за пари! Няма да те пращат никъде, отивай спокойно на митинг!

76

На празника

преди 1 година

На буквите тук е пълно с неграмотници, какъв парадокс, тва са наследниците на кремълските слуги осакатяват азбуката ни след 44та , създали Молдова и Македония и прилапаха Украйна и прибалтийските държави. И сега неграотниците са се разпищовили с глупави коментари и лъжливи факти по темата

75

Анонимен

преди 1 година

Сори, Българите...

74

Анонимен

преди 1 година

Егати нещастната фуражка. Бъргарите сме преди всичко българи и такива трябва да осганем. И направим така, че сами се гордеем с това и другите ще почнат да ни уважават и да искат да са с нас. Но при положение, че критичната маса неграмотни и некадърни, нагли про'с'таци като него, стигнаха 90%, по-добре населението на тази територия да бъде затрито.

73

Анонимен

преди 1 година

И това го казва човека който направи всичко възможно за да раздели обществото, да го вкара в спирала от безсмислени избори, да го набутва в руската външнополитическа орбита,да го доведе отново до бедност и липса на бюджет...? Тая руска марионетка да говори за европеизъм? Това е зверски цинизъм!

72

Анонимен

преди 1 година

Шапкар, кога ще пускате повиквателните за да се бием с Русия.Ще взимате живи мишени между 20 и 40 години. Я изплюй камъчето.