16

Анонимен

преди 1 година

Нека промяната започне сега :) Каскета държи дела на трупчета като компромати а чекмеджан не пуска кокала . Честито промяна с членство за усвояване до живот .

15

Олирхията

преди 1 година

На Денков кой му купува постовете и при Радев, и при Борисов, навсякъде. Да не избухне скоро нов скандал.

14

Анонимен

преди 1 година

До 20... от пп са още по балъци, защото направиха чудеса за да изчегъртат герб, а сега се омъжиха за тях...

13

Балъци

преди 1 година

Борисов се подигра не само с избирателите, но с членовете си. Обикаляха медиите да агитират за Герб, а сега трябва да стоят и да гледат, как Денков управлява без тих. Не само Добрев и другите трябва да напуснат.

12

Анонимен

преди 1 година

С такова правителство, какво ли ненужно и нежелано нещо, ще ни пробутат краварите този път

11

Анонимен

преди 1 година

Вариантът е един: приемат законите поръчани от Кoзяк и се разпадат, защото те са създадени само с тази цел и господарите им повече няма да имат нужда от тях.

10

Анонимен

преди 1 година

Краварския цирк с нова зрелищна програма и с нови цени на билетите. Ще се бръкнем дълбоко

9

Анонимен

преди 1 година

След баджанаците от ДБ, на Лена и се отваря доста работа с ГЕРБ и СДС.

8

Анонимен

преди 1 година

Амеританците вече се гаврят с колонията

7

Нане

преди 1 година

Ако не искат доброволно, ще им помогнеме.... Долу нату, ек, и юрохейският скапан съюз... ===)))

6

Браво!

преди 1 година

Браво на всички десни прогресивни политици, но най-вече на г-н Лидера на Най-голямата партия генерал Борисов, че дори и в този труден и напрегнат, но тържествен момент, той намира сили да поведе славните Бистришко тигри към върховете за ветерани. Браво!

5

Анонимен

преди 1 година

герб и тяхната промяна станаха баджанаци щото еваа мааата на един и същи народ :)

4

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Ристю Фашиста и генерал Гном мълчат. Имам предчуствие че в последния момент ще се дръпнат и ще оставят ПП на вълците. Номера на Боко е мноо плосък и само ол иг офрени като Кире и Денков може да се вържат. Навярно и това е целта. Да ти подарят цялата власт с аргумента че ТРЯБВА да има правителство звучи моо тъпо.

3

Lina

преди 1 година

Вариант 1 Ротация ппдб+ ;) управляват краденетоВариант 2 бОцан се ослушва и чака . Чака да поиска своите милрд. Този път , обаче ще му ги дадат . Чудно ми е защо ги отказаха на малкото граб (дпс) - итн ) Сега стават заложници едни на други, освен че се по гребват.

2

Анонимен

преди 1 година

Пепетата и десетата очакваха че Бойко ще ги отсвири за втория мандат и да си го плюят по инерция и оше избори ама той ги изненада и сега се омъдриха.

1

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото