9

Тиквун

преди 11 месеца

Всички в регион Хасково и Кърджали знаят, че трябва да се отчита на Дилянчо. Без негово разрешение соларен парк не може, ако дадеш 30% за Тиквун - всичко е наред. Нямам никакви съмнения - на съд за кражби и измами!!!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Тези, които бяха пазени преди, сега ще ги подгонят. Чадърът над ГЕРБ се поразклати.

7

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Хасково е хубав град. Ходил съм само веднъж там и то на ресторант в парк Кенана. Делянчо май бе от там,ама това ще да е било,когато той още не е бил...роден.

6

ПроСоТо

преди 11 месеца

айде пак затрит !!!...Какво ти става бе?!.."Когато атовете се ритат,страдат магаретата"..Па ми е интересно и това:-Как успяха да изчислят тия щети-4 561 697 евро,че дори и 27 цента?..Ако Делянчо е виновен за това,че не е упражнил контрол,то къде са тези,които са ощетили "бех"-а с толкова пари?..За тях нищо не се споменава.."

5

Ангел Кънчев

преди 11 месеца

В България няма да има осъден политик, защото всеки опит за привличане към наказателна отговорност ще се тълкува като политическа репресия.

4

Зозо

преди 11 месеца

Вече казаха, че няма да му дадат имунитета в НС. Гешо може да прави като вятъра. А неговата оставка ще я гласуват след 10 дни :))))))))))))))))))))))

3

Киро Канадеца

преди 11 месеца

Няма да позволим нито един депутата на Герб или наша да му бъде свален имунитета, това е джентълменското ни спораззумение с г-н Борисов. Те вече не са мафия, ще ги пазим с ценат ана всико , с цената на 12 те милиарда от плана за възтановяване. Слава Украине!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Какво те притеснява бе Добрев? Нали си уж чист? Само дето и идея си нямаш твоя вожд какво го чака. Американците няма да го подминат и с него е свършено.

1

Делян Добрев е

преди 11 месеца

експерт и това да го дават жертва е несправедливо, я да си направи партия и да не подкрепя тази стъкмена от баш измамници ротационна практика, само за да управляват!