46

Дддд

преди 1 година

Машините искат да върнат щото там ще са първи винаги по програма .

45

Николас Мадуро

преди 1 година

Откакто въведох машините, нямам загубени избори!

44

Димитър

преди 1 година

Не знам защо в България винаги искаме нещата да стават по възможно най-трудния и най-бавния начин, и да си усложняваме максимално живота с хартиени бюлетини. В Германия наистина машинното гласуване е отменено, защото когато избирателят е гласувал, не е получавал бележка от машината. А в България получава и вижда за кого е гласувал. А случайно да знаете, че избиратели в България снимат бюлетината си, за да докажат чрез снимка за кого са гласували и да им дадат пари за гласа им.

43

Димитър

преди 1 година

Самия аз съм работил в секционна комисия на много избори и мога да ви кажа, както аз, така и други мои колеги от комисиите, че изборния ден приключва в 8 часа вечерта и ние сме готови със секционния протокол само за половин час. А иначе ако броим хартиени бюлетини една по една и отделно и преференциите отиват някъде към 3 часа до 11 часа. После тръгвай към РИК и оттам се прибери вкъщи чак сутринта по никое време. Машинното гласуване спестява време, нерви и притеснения.

42

Димитър

преди 1 година

Чел съм глупостите на Недялко Недялков от ПИК и Антоанета Христова, професор по политическа психология, а не по изборен процес и мога да кажа, че не им вярвам. Не може ли веднъж да сме преди Европа за нещо хубаво. Няма никакви доказателства за манипулации на машинния вот, просто няма. Ако имате доказателства, давайте, насреща съм. Но е категорично доказано, че хартиените бюлетини се преправят, задраскват и се използват химикали със "симпатично" мастило. Това е мастило, което след това изчезва.

41

анонимен

преди 1 година

Цяла Европа понеже са "по-***" от нас гласуват с хартиени бюлетини, а ние ще сме с машини. Не случайно са премахнати , след дългогодишни наблюдения за мащабни злоупотреби. Американците гласуват с машини, но са си техни, а не от третия свят създадени с цел манипулации. Поне малко се образовайте !

40

Димитър

преди 1 година

Ще върнат и машинното гласуване. Стига вече с тези остарели бюлетини. Просто се кефя на макс.

39

Димитър

преди 1 година

По-добре нямаше как да се получи просто. Бойко е притиснат до стената да подкрепи ПП ДБ само с участието на Мария Габриел. Но не е притиснат само той. Опрени до стената са и Славчо Чалгаря, Нинова, Карадайъ, Радев и Костя Копейкин. Това означава едно: ще има бюджет, съдебна реформа, еврозона, Шенген, план за възстановяване, закон за домашното насилие, оръжия за Украйна, нови членове на КС, КЗК, ВСС и всички останали институции с изтекли мандати. И на Гешев скоро ще му бият шута.

38

Катя

преди 1 година

Добре,добре,благодарим на всички врачки и врачове плямпачи.Всичко познахте ,а си починете вече,че ставате за смях

37

анонимен

преди 1 година

Някои пишат как една или друга партия щели да понесат щети след споразумението. Никой не споменава какви огромни щети ще понесе българския народ ако нямаше такова. Със злоба, омраза и агресия не може да се живее, още повече, че те не засягат целта, а адресанта. Не е много трудно да включим разум в разсъжденията и действията си , а да оставим настрана емоциите.

36

Мда

преди 1 година

Поздравления за - пп и герб - парите чакат да бьдат усвоени от правилните хора

35

Тайният код

преди 1 година

Пак всички на пързалката. Той . Сам. Само ще къса билетчета.

34

хх

преди 1 година

Просто съм изумен от бръщолевенията на т.нар"-лози".Отвратен съм.Какви ли не налудни оценки правят.НЯМА СЪЮЗ НА ПП-ДБ С ПРЕСЪПНАТА БАНКЯНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.ЗА НЕЯ НАСТЪПИ ЧАСЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СМЪРТ.НО БОРБАТА С НЕЯ Е МНОГО ТРУДНА ЗАРАДИ ОНЕЗИ 650000 ПОЛИРАНИ МОЗЪЦИ,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ.КОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С ВКОПАНАТА МАФИОТСКА БАНДА?НИКОЙ!ГАБРИЕЛ НЯМА ДА ПОМИРИШЕ ПРЕМИЕРСКИ ПОСТ.ЩЕ НАСТЪПЯТ АРЕСТИТЕ НА ШЕБЕКА,И НЕГОВИТЕ ПРИБЛИЖЕНИ.СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

Колко им е общата членска маса,която може да се захване с изпълнение на задачите очаквани от тях за решение в резултат от ротацията между тях по правилата описани,а не стъкмени от тях или за тях по места на разположение за правилно управление с резултат както е написано по правилата за решаване на задачите независимо те ли ще ги решават на принципа на ротацията или някой други,като тях след изборно да се коалират заради броя на депутатите как група с най-голямо мнозинство за прокарване на закони

32

Асен

преди 1 година

Отново министър. Боже, опази от такъв министър, който едно говори, друго върши. Този, на който му осребряваха сметките от служебния стол, този, който беше дал атрибути от НСО на свой възлюбени и го бяха хванали в 6 РУ и той му ходотайстваше. Стига безумци ни управлявали.

31

Майора

преди 1 година

Жалко с това решение Борисов сложи края на ГЕЕБ! Оттук нататък ще управляват от коалицията на провлите и доносите , довели страната до това състояние , със стария /нов/ финансов министър Кокорчо главният виновник за това положение! Ще се забравят Джемкорт , Парапетгейт , Нексо, ошфорните сметки , нарушенията на Конституцията , ще се увеличат данъците и прочие! Жално и на майка България!

30

Анонимен

преди 1 година

Вярвам в чудеса! Очаквам чудото нови избори да се случи!

29

Сс

преди 1 година

Всички. Са. За разстрел. с. Калашников

28

Анонимен

преди 1 година

Мара Слушалката ще предава пряко от кабинета, в кабинета на Шефа.

27

Анонимен

преди 1 година

Това не е споразумение.Кирчо прецака и Бойко,и Гешо.Гаргамела си е от школата на Кирчо,доведена е от вън,и на двамата има нещо гнило в биографиите,и двамата говорят ужасен английски.Я ми обяснете как с такъв английски се завършва Харвард?С гугъл преводача ли?Не разбирам....