35

Анонимен

преди 11 месеца

Почват да се вмириават..

34

Анонимен

преди 11 месеца

6 дневна работна седмица бе предложена от експлоататорско сдружение. Кой вярва, че това предложение ще бъде одобрено след обществено обсъждане? Само *** вярват

33

Анонимен

преди 11 месеца

Предлага се данък от 30 процента за лицата с доход от над 10 млн. рубли за един месец. За ориентация ще съобщя цената на японски Крузак от най-висок клас в московски магазин. Цената е над 10 млн. рубли. Най-бедните богаташи в Русия печелят по един Крузак месечно.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Русия не търси приходи, предлагайки скок на данъците на богатите. Руското общество търси социална справедливост. Богатите повече взимат от общото. Богатите трябва повече да дават в общото.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Съвсем по болшевишки. Експроприация на екстроприаторите. В перьод таваришчи. За Путин

30

И кск

преди 11 месеца

До Космонавт И как определящ кой е Диктатор.Има много дефиниции, но не и общо определение.Меркел беше 4 мандата начело на Германия. Борисов 3, а стилът му на управление беше толкова авторитарен, колкото и на Путин. Руснаците си обичат Бащицата, защото не дорасли за демокрация, същото важи и за нас.Това не прави Путин диктатор. Явно руснаците си го харесват. Тяхно право си е.

29

Космонавт

преди 11 месеца

Ха, обърках се, не се е постнал последно което написах. Накратко - Англия няма и конституция, аз също не харесвам многополюсния свят, не искам да има квадратна миля в Лондон, Ватикана и Вашингтон ДС, но не искам да има и диктатори с власт над цели народи. Надявам се в следващата цивилизация да властта да е в хората.

28

Космонавт

преди 11 месеца

До Престъпници Виждаш ли как ми изчезват мненията? Няма смисъл.

27

Космонавт

преди 11 месеца

До Престъпници Въпрос на тълкуване и гледна точка, също така и на воля и възможности за правораздаване. Путин се бори за многополюсен свят, дори Ахмед Доган говори за този свят преди години, но някои богаташи не са написали домашното си и ще бъдат ограбени. По руските закони, всеки наемник от Вагнер трябва да лежи 15 години в затвора. Какво да ти кажа, последните думи на Нед Кели преди да го обесят - такъв е живота (John Wick: Chapter 4) :))

26

Престъпници

преди 11 месеца

До Космонавт Англосаксонците също не признават Римското право.

25

Престъпници

преди 11 месеца

До Космонавт Ами, добре, значи САЩ са Престъпници.

24

Космонавт

преди 11 месеца

До Престъпници По кои закони? Русия не е признала Римското право :)) Не зная по кои закони се движат, старостилни - око за око, вселенски - аз искам парите му повече от него? В случая става въпрос за богаташ който е финансирал сепаратистите в Крим, което е в разрез с политиката на САЩ и съда е преценил, че моогат да му нашокат канчето :))

23

Престъпници

преди 11 месеца

До Космонавт", дефакто откриха съревнованието по ограбване на рукните богаташи.". Ограбването е свързано с престъпление, нали, а извършителите са престъпници.

22

Космонавт

преди 11 месеца

До Престъпници Да, (с) Престъпниците така правят. Другите го прикриват зад думички като "данъци" или богатите започват да падат по стълби и от прозорци.

21

Престъпници

преди 11 месеца

До Космонавт Да, Престъпниците така правят.

20

Космонавт

преди 11 месеца

Жерар Депардийо още ли е руски гражданин? Него да ограбят пръв и всички олигарски под ножа. Между другото, след като САЩ изплющяха някакъв си там руски милионер с 5 милиона долара и ги дадоха на Украйна, дефакто откриха съревнованието по ограбване на рукните богаташи.

19

Пиле със зеле

преди 11 месеца

До СправкаЕдните яли пиле, другите зеле, средно яли пиле със зеле. В Москва таз заплата ще ти стигне за хляб и кефир. И живот под някой мост. Същото важи за всички европейски столици, с цитираните заплати.

18

Йени

преди 11 месеца

До 85 рубли за долар 139 йени за долар. Ще ти освежат стената.

17

Оръжия, Петрол, ИТта

преди 11 месеца

русия печелеше главно от суровини , оръжия и като даваше програмисти под наем на западняците. Руските оръжия никой не ги иска вече - Китай се отказа от армата, Индия се отказа от Су-57. Петрола му наложиха доста успешно таван през застраховките. Програмистите избягаха. Да си сърбат попарата.

16

Справка

преди 11 месеца

Средна НЕТНА заплата по държави на месец:Словения - 1480 евро.Чехия - 1362 евро.Естония - 1356 евро.Литва - 1184 евро.Полша - 1182 евро.Латвия - 1126 евро.Хърватия - 1106 евро.Гърция - 1092 евро.Словакия - 1067 евро.Унгария на Орбан - 1002 евро.България на *** - 773 евро.Русия - 642 евро (6-дневна работна седмица).Беларус - 532 евро.