178

Господ

преди 11 месеца

Буци иска да е кат Фашиста Мицотакис , Ей *** нали немаше да има правителство ако не е 1я мандат а сега кво стана бе , от Козяк инструктираха Гешев да ти прави сечено и ти веднага се наведе и го Пое на промянаджиите сега скимтиш като вдовица за . Козяк се изхвърли хубаво на лицето и на другите слагачи какви беха Леля *** и Славчо гологлаво . Трагедия сте всички в резервата Копейката хубаво се гаври с вас . *** ше даде мандат на Мутри вън и Канадските лъжци.

177

Анонимен

преди 11 месеца

всичко е една лъжа в тази псевдо държава

176

Анонимен

преди 11 месеца

Бибитко ако се чуе какви ги говори ще умре от смех.

175

Анонимен

преди 11 месеца

Крепят м*дете на евроатлантизма.

174

Анонимен

преди 11 месеца

Ех тези американци. Въртят ви, както си искат. Хем разделение, хем обединение, че вече са във война и им трябваме

173

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко не разбира,че го сготвиха.В илюзия е.Край с партията му.

172

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквам Бучко Банкянски да получи честитка от прокуратурата за 72ч арест на първо време а после каквото сабя покаже. Този арест няма да е като аматьорската изцепка на Дамаджан. На Бучко ще му се стъжни. Ще изкарат и торбите с пари на Авиоотряд 28 заминали за Ливан. Ще боли.

171

Анонимен

преди 11 месеца

От българско, по-българско:)))!

170

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов отдавна даваше сигнали, че е готов на всякакви компромиси с пп/ дб. И го постигна, бавно, постепенно търпеливо. Явно това му е жизнено важно, за да предаде своите избиратели. Опитен котарак, държи мишлетата в лапичките си и си играе по своите правила.

169

Анонимен

преди 11 месеца

Имах един пост в два реда. Ставаше дума за Чекмеджан и това КОЙ дърпа конците на Каскета. Изтрили са го. Браво!! С това потвърдихте едно обосновано предположение накъде се е запътил Боко и КОЙ ще го прати там. Всъщност, искрено се съмнявам че Чекмеджан схваща какво забърка и какво го чака.

168

Иванчо

преди 11 месеца

Вица с Иванчо,Води госпожата класа в свинеферма и гледат малките прасенца.Едно пасенце се качило върху друго игочука.Иванчо пита,, Госпожо, какво правят тези прасенца,,.Госпожата отговаря,,Ми едно прасенце си убило крачето и другото му помага.Иванчо,, Я гледей ти , то му помага, а то гоичука. А Бойко кой е.

167

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко направи безподобен компромис угоди на кирчовци.Обяснението беше, че го прави в името на България/на държавата.Можеше да каже, че го прави в името на Народа.Но не го каза.Народа пак изпадна някъде.Правилно той е опасен свидетел.Има и Памет все някога може да ти припомни едно или друго.А България как ще ти държи сметка тя?За Народа може всичко да се каже даже, че е недостоен за усилията на Властниците си.Тогава и държавата на ротация-9м.на едната мафия и 9 на другата.

166

Анонимен

преди 11 месеца

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото

165

ПроСоТо

преди 11 месеца

за тези,които твърдят ,че "Бориссофф е най-адаптивния политик"..:-Драги мои,прощавам ви,че наричате лицето Боко М. Борисоф "политик",но АДАПТИВНИ са САМО ХАМЕЛЕОНИТЕ !!!..Това същество просто се опитва да отложи позорния си край..

164

Анонимен

преди 11 месеца

Много правилно казано от г-н Гешев! Политически *** са половината от тея в парламента. На никой не му пука за хората за народа за заплати пенсии за държавата като страна. И разни спортисчета клатещи глави не можещи да мислят и говорят какво правят там? Докато ние хората учили Държавна администрация не можем да работим по професията си защото места са заети от връзкари! Това е в БЪЛГАРИЯ. А всички вие сте отговорни ЩОТО СЕДИТЕ И МЪЛЧИТЕ И ВИ КОНТРОЛИРАТ И ВЛИЯЯТ НА ЖИВОТ чрез теле интернет

163

Анонимен

преди 11 месеца

Е как да няма коалиция, след като ще се въртите на кормилото на държавата и ще си подкрепяте предложенията? Този трагикомичен цирк който разигравате с ротациите не може да заблуди никого.

162

В.

преди 11 месеца

Май замествате Конституцията с договорка между две малцинства.

161

а ся де

преди 11 месеца

кой на кого шъ прави ана лингус ? Кокорчо е ясен , *** Киртака ще трябвада развърже езичето . Честито на избирателите и на промянаЖиите и на гербаЖиите ! Тез господа ви се из хо ди хана сурата

160

ПроСоТо

преди 11 месеца

че той Боко "отсече" и това:..-"Не съм любовник на моделката,само спахме в едно легло "..

159

Деляне Изгоре Деляне

преди 11 месеца

ще те хвърлят сега на кучетата...