5

В.

преди 11 месеца

Бил съм и Призрак. Някъде са ме отрязали, някъде съм предпочел да се махна без обяснение. Не ми е било някъде мястото. Бил съм и без пари, телефон и кола. Не съм се натрапвал, нито съм бил сметкаджия да търся богата жена.

4

До 3

преди 11 месеца

Ти имаш предвид случаи, при които някой си е тръгнал, защото е бил оскърбен по непростим начин. Но авторката на статията описва нещо съвсем друго, според мен. Тя описва онзи тип случаи, при които връзката си върви гладко и изведнъж единият изчезва без да даде обяснения. Прави това, защото е решил, че вече се интересува от дру(а) или пък защото връзката се задълбочава, а той/тя не мисли да се обвързва. Не го е грижа какво изумление и болка ще причини на другия.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Имам такива наблюдения, но изпаряващите се са все от знак "Везни".

2

Анонимен

преди 11 месеца

То е до ситуация, не е до зодия. Дори и да искаш да се върнеш при някой как да стане ако те е унижил преди това?

1

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютни простотии. Хванали някой известен, който се "изпарил" от връзката си и хоп - значи всички от неговият знак го правят. Гледай ти, няма значение каква е връзката, какви са хората в нея, само датата на раждане е важна. При това, ако си от тая зодия, задължително ще го направиш. Както казах, абсолютни простотии.