6

Хари, Хариии...

преди 1 година

Жабокът принц с унищожените от жена му мозъчни гънки удобно забравя, че лейди Ди има двама сина. И Уилям загуби майка си, но не играе жертвата пред очите на целия свят, а съвестно изпълнява своя дълг да служи на нацията си. И Уилям се ожени, но не избра за съпруга нарцистична меркантилна лицемерна ку_чка, а сродна душа. И Уилям има деца с титлите принц и принцеса, но не ги крие от обществеността от страх да не го засенчат, а напротив - внимателно ги въвежда в ролите им на принцове и принцеси.

5

Мухаха

преди 1 година

На тая жалка история може да повЕрват само най-верващите .... Всеки който е бил поне веднъж в Ню Йорк знае какви жестоки задръствания стават в центъра на града денонощно. Скороста не превишава 20 км/ч и трафика си е нещо съвсем нормално. Та как са ги "гонили" тия папараци ,че Чехлю тооолкова да се е уплашил и даже са сменили бронираната си лимузина за вммирисано нюйоркско такси а после се върнали отново в лимузината си? Въоръжени ли са били тия папараци та чак е било смъртоносно опасно ? Ха.

4

страшни смешки

преди 1 година

Лигльо! Няма по-жалко и смешно нещо от мъж под чехъл!

3

Хари проговори

преди 1 година

досега комуникираше с жестове тъй като не му достигаше АйКю!

2

Анонимен

преди 1 година

А ми някой е наредил полициатада стои настрана ако беше някой украинци шега да пратят 10 полицейски коли )

1

Факт

преди 1 година

Често се случват злополуки на белите жени, които правят любов с *** *** от индийски, арабски, Черно африкански и индиански произход. Обикновено тъмните субекти убиват жестоко белите си съпруги, възлюбени или обекти за гнусни сексуални контакти.