28

Магнитски

преди 11 месеца

ТЕЯ ОТ ПП.ДБ. , СЕГА ЩЕ ГО ЯДАТ ГОЛЯЯЯМ И СОПОЛИВ...НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ октомври , ПП---ОТИВАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА...И МОГА СЕРИОЗНА ДА КАЖА--ЧЕ КРАЯТ НА ШАРЛАТАНИТЕ от 'ПП' ДОЙДЕ, СЛЕД КАТО НАПРАВИХА МАФИОТСКАТА ЗАВЕРА С ГЕРБ .

27

Факт

преди 11 месеца

Донев си стоеше начело на държавата и си обясняваше как от него нищо не зависело и нищо не можел да направи, щото бил служебен, а не редовен кабинет. Не е ли сладко така, а?

26

Архангела

преди 11 месеца

Гълъб Донев много го е яд,че няма да остане премиер още време...хареса му да оправлява без да е избран след избори.

25

Факт

преди 11 месеца

По-възрастните на по 60+ верно може да имат проблеми с вестибуларния. ОТ ЕГН-то е.

24

до 5

преди 11 месеца

Ти по-добре кажи как се чувстват избирателите на "победителя" ГЕРБ, които пак не можаха да направят Правителство и им се наложи да подкрепят това на ПП-ДБ, в което Тиквата няма нито един министър ако не се брои комсомолката-жираф.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Тия нищо на направиха ,за намаление за хр.продукти,а пък ПП ги знаем няма да се мръднат пръста тях ги знаем 4 лв.нафта 8 лв.олио

22

Анонимен

преди 11 месеца

Гълабе, ти пази черния дроб, вестибулара не го мисли. Че с тая развалена водка, дето я пиеш от сутринта, не си тръгнал на добре.--------Низостта на седесарите няма край. Нещо като обидите и лъжите на Ердоган към опозицията.

21

ТОШО КУКАТА

преди 11 месеца

Фигуранта на Черепа (радев) вади от шапката си само свои военни кадри : тоя гълъб е кадър на горна баня, също като предния провал стефан янев = и той шапкар -нищоправец .

20

Анонимен

преди 11 месеца

Конституцията не позволява въртележки. Превърнаха държавата в пълен цирк. Накрая май пак ще ядат пердаха.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не са направили. Всички институции бездействат и чакат новите министри защото ще има промени по високите етажи

18

Наблюдател

преди 11 месеца

Не се тревожи. Усета им за "усвояване" на средства е безпогрешен. Щом в предишния парламент въпреки "различията" успяха да пратят оръжия в Украйна, да си вдигнат заплатите и да въведат хартиените бюлетини , значи и сега ще се погрижат "за каквото трябва".

17

постигнатото

преди 11 месеца

е ясно,ккато винаги,заплати и пенсии в небесата

16

Бай Иван

преди 11 месеца

много приказва тоя вместо да вдига гълъбите

15

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов е моят пемиер. Гешев отпреди 9-ти е моят прокурор!

14

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

европейските ценности са такива: всеки да оноде кой фане. Хубавото е, че Буци изтакова с 200 и кирчо, и кокорчо, и брадатия мравоят, и русата правистка, и целия екелторат на ПП и ДБ! Честито евро!

13

Зозо

преди 11 месеца

Вчера Рундю гледаше като бай Тошо на 10.11.1989г. Прехапваше устните и сричаше. Сега ще бави втория мандат, в опит да опропасти договорката за правителство. Mepзaвeц.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Гълъбе, понеже няма кой да винят за тежкото положение на държавата в момента ще те използват като те представят за главен виновник за сегашното положение. Твоите министри популисти които само говорят станаха доста досадни, оня Шишко щял да довършва Струма която трябваше да е готова за олимпиадата в Гърция 2004, има няма сте 20 години назад!

11

Зозо

преди 11 месеца

Тоя е бил ЗКПЧ в поделението на Рундю. Срам и позор. Добре, че им дойде края на руското правителство.

10

Анонимен

преди 11 месеца

на руската кокна Радев и протежето му Гълъб не им е ок сякаш.....

9

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Цинк , лицемер , подмазвачи , изнудвач , крадец и най-важното лъжец. Не знам кой не е добре с вестибуларния апарат , но мисля , че сте вие другарю Доневии. Ако искате да съм циничен като вас трябваше отдавна да сте си вдигнали гълъбите . Лично аз бях репресиран от вашите институции , които се саморазправиха с мен , не основателно, като ме карахте да доноснича на ваша институция (държавна) и накрая ме лишихте от право на труд не основателно и като добавка, като човек с нулев доход с 4-ри операции