25

Я,

преди 1 година

ВСЕКИ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО-ТАКА Е НАЙ-СПРАВЕДЛИВО/ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НИЩО НЕ ЗНАЕМ,,ЩЕ СЕ СМАЕ ГАРВАН НА КРУША,,-АКО НАУЧИМ

24

Анонимен

преди 1 година

Аз цял живот се чудя как да разделя служебния, от частния и от личния си живот, защото нито съм чиновник, нито чакам само на заплата. Такива като мен са динозаври на прехода благодарение на серия управлявали престъпници като Луканов, Виденов, Костов.

23

Анонимен

преди 1 година

О да вярваме!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Подал съм над 20 молби с доказателства и показания против Васил Ангелов. Като си независим, що не го разследва! Лично до теб ги адресирах! Или на Бойко опорката в Стара Загора не се бара, а? Айде - арестувай го! Тогява ше ти повярвам.

21

до 18

преди 1 година

Какво направи Гешев до сега с олигарсите, защо спря разследванията на ДАНС за зулумите на простоКиро и Кокоро, защо мълчи за Джемкорп, защо за ПП-тата една дума не казва? А за Резилдента,който оака държавата? Голям мъж бил, а се оказа един дребнав отмъстител.

20

Дони

преди 1 година

Минчо, абсолютно си прав!

19

Аххх

преди 1 година

Просълзих се, простете моля!

18

Минчо

преди 1 година

Според мен тоя е тотално извратен само по погледа се вижда

17

Анонимен

преди 1 година

То всеки вика, че е невинен когато го хванат за нещо. Но дали е или не е, това вече е работата на разследване и прокуратура.

16

Анонимен

преди 1 година

И какво се пънете тук толкоз.....на никой от вас не му е ясно, че решенията на ВСС се обжалват пред ВАС. Така че, първо ВСС трябва да отстрани Гелев /макар и да намалиха кворума за целта политиците/. После ВАС да се произнесе. А там просто ще го отменят. ВАС не е ВКС, където масово работят съдии, които са ба хранилка при Сорос. И трето, при падане на Гешев, ще се прекратят абсолютно всички значими дела, а Черепа и Цвъчката ще дойдат победоносно. И отново все същото.

15

Кеффф...

преди 1 година

Трепете ли се съдии и прокурори ?Ще направите касов екшън.Изчакайте да купя пуканки ...

14

Анонимен

преди 1 година

Гешев, слаб юрист и прокурор си.Щом досега не окошари някой крадец от герб, няма да можеш и бойко да заключиш..Язьк че всичко ти бе в ръцете,.. и с право скоро ще те уволнява точно крадците и шарлатаните...Предполагам че след това ще поразроват около бизнеса на жена ти, а там вони..

13

Анонимен

преди 1 година

Сарафов и Тодоров ще ги уволнят, но Гешев не е виновен.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо как е,щом други прокурори решили що не може да се направи ,явноома нещо което никога няма да разберем обикновените хора

11

Анонимен

преди 1 година

Каскета не може да проумее, че бутона който бе натиснат не е "ENTER" а "DELETE"

10

Анонимен

преди 1 година

ВСС не може да бъдат уволнени без промяна на конституция.

9

Анонимен

преди 1 година

С Гешев Боко директно настъпи мотиката, а и да - предпочитам на 10 юни държавата да фалира от колкото пак да са на власт ПП с финансов министър Асен Василев!

8

Калоян

преди 1 година

Става ясно следното:1. PG Ivan Geshev дори не може да разбере в какво се изразяват задълженията му, произтичащи от длъжността "главен прокурор";2. Главният прокурор е толкова зает с посещенията на конференции, организирани от еврейски организации, че вместо него работят само заместниците му. 3. Действащият главен прокурор не може да различи действия, извършени от длъжностно лице в една хипотеза, от действия, извършени от лице, заемащо определено процесуално качество.

7

Анонимен

преди 1 година

Божков обича да си играе с фигуранти. Приличат му на пешките от шаха, а той обича да играе шах. Тук-там освен пешките се мотае и по някой офицер или кон. Ако има и царичка, ох кеф! Понякога падат от дъската. Забавно е да гледаш фигурките отвисоко и да ги разместваш както си поискаш.

6

Някой

преди 1 година

...разбра ли, успя ли Черепът да направи Гешев "фигурант" /като Радев/, или не успя ? Слуховете говорят, че Черепът шял да се връща, ама не за да върне 600 милиона на хазната, а защото щял да "свидетелства", че плащал рушвети да не ги плаща ? Май ще излезе права Габриел, че някой е срам за Съдебната система? Ще видим!