7

Анонимен

преди 11 месеца

Милиардите няма да потънат в нищото - ще отидат за оръжия на 404 и заплати на еврочиновници!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Евроите луди пари правят и ще правят от емисии за зелен хайвер. Пък вий стойте на тъмно, студено и ръфайте на скакалеца бутчетата и им плащайте за удоволствията да се бият с русия и за ваша сметка. И най важното: спрете да дишате, за да намалите въглеродния си отпечатък до 0. И никакво садене на дървета, че и те дишат и отделят СО2. Да ви е... Мошеници долни с яхти за стотици милиони, докато останалите хора обедняват все повече и са притиснати от още и още абсурдни правила и ограничения.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Какво парИ КАКВИ ЕМИСИИ СПРЕТЕ СЕ ВЕ ВИЙ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ!

4

АлГор

преди 11 месеца

Възможно ли е този път милиардите да не потънат в нищото - НЕ! Защото цялото е нещо шменти капели!

3

Подарявам идея на

преди 11 месеца

Байдън-тумбергци:да се организира производството на филтри-втечнители за пръдните на политици и едър рогат ***.Така ще се постигне двойна цел-хем улавяне на парникови дупегазове,за да не замърсяват,хем те могат да бъдат изгаряни в тецовете вместо въглища.Леко неудобство ще има докато шляпнат тапата-филтър на съответния анатомичен изход, след това при изпомпване на течния продукт.А ако случайно цистерната за съхранение изпуска,ще има тежко обгазяване и нужда от евакуация.

2

Грета Тумбела

преди 11 месеца

Не стъпвам у Китай и Русия , те не ми уйдисват :(

1

Еколог

преди 11 месеца

Със сигурност ще има успех, как? Плащайте такса въздух, плащайте такса украйна и си стойте у вас, че навън има ковид. Това се иска от вас!