10

akud

преди 11 месеца

доценката каза ..."могат да ни дадат политическа аргументация както в полза, така и срещу подобно разбиране", каза още тя." това си е 50 на 50 абсолютно приемливо в ситуацията която сме какво е притеснява или просто обира за чужди държави а не за българската????

9

Анонимен

преди 1 година

Кабинета е на 2 мафии са се рразбрали да не си пречат. Едната на Лойко е на фотоперки и американски марици да се пречи на АЕЦ Белене и добра печалба, а другата а на ИТ и имоттната мафия и се перат пари от имоти в ИТ. начело с Киро.

8

Пидалите от ППДБТ+

преди 1 година

вече направиха цените на храните по 200% до 300% спрямо само преди 1 години, сега за 9 месеца очаквайте ХиперИнфлация!

7

Евала

преди 1 година

Това нещо, полумъж-полужена откъде се появи през последните 2 години , че все дава големи мнения по медиите? Едно такова подобно пък всеки ден се показва като голям спец по пътища и асфалт. Апропо, какво стана с радарното заснемане на дебелината на покритието, нали щяха да хвърчат глави?

6

Праведен

преди 1 година

Доценте, само си плямпаш !

5

mery

преди 1 година

Политиците изобщо не ги интересува мнението на избирателите, а много от тях не са чели и не са наясно с Конституцията на България. За тях е важно по-дълго време да са в парламента и да са на власт.

4

бай Ставри

преди 1 година

Тази откакто я направиха звезда заради някакво измислено плагиатство вече спи по телевизиите...Не усеща ли че става досадна.

3

Анонимен

преди 1 година

Изпитанието е как за пореден път да излъжат робите да гласуват за тях... и най - вероятно ще оспеят щото има много глупави хора в тая пропадаща държава

2

Анонимен

преди 1 година

Такова въртящо управление би било безотговорно и е престъпление срещу демокрацията. Никой не е избрал въпросните коалиции да управляват така.

1

Анонимен

преди 1 година

Ама някой от вас изобщо гласувал ли е за ротационен кабинет? Не трябва ли да се направи референдум, за да се види дали народа одобрява ротационен кабинет и дали някой иска да го извъртят?