24

Анонимен

преди 11 месеца

Коалиция в която едната партия Има 60 депутати и премиер и всички министри а другата със 67 депутата има един вицепремиер и министър същия в изолация се нарича ПОЛИТИЧЕСКИ РЕКЕТ. аз не знам колко трябва човек да е нахален за да докара коалиционния си партньор да такъв ъгъл, а па за опозицията не ми се мисли.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Щетата от милиарди ще е за България а за тях с гербарите ще е целия приход. Ще има комисионни от снарядчета, от ток, нефт, газ, ще има и евроатлантически алабалистики, ще се снабдят с нов главен прокурор, когото ако му гръмнат пиратка край колата веднага ще си даде оставката и няма да разследва многомилиардните приходи...народа тъпее и гласува за който му похвалят харалановците и дайноволевчевците...

22

Данчо

преди 11 месеца

Хихихи. Голям цирк :) Много се радвам. Объркани хорица, навсякъде.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Колко щях да съм горд от себе си, ако бях гласувал за ПП, чак ме е яд за пропуснатата възможност :)))

20

Анонимен

преди 11 месеца

Никаква щета няма да понесат Ако се справят със задачата да възродят българия Главния враг са русоробите русофили С тях трябва здраво да пипат

19

Анонимен

преди 11 месеца

ЩО ТРИЕШ, РУЗКА ***?

18

Анонимен

преди 11 месеца

ВЕРВАМЕ НИЕ НА РУСКИТЕ ЦОЦИОЛОЗИ... КАК БЕШЕ- КОПЕЙКИН ПРЕМИЕР, А? ХАХААХ

17

Анонимен

преди 11 месеца

А целия цирк беше да се оневини черепа... Което вече стана..

16

Анонимен

преди 11 месеца

Трябваше да видим как президентът Радев беше намусен, когато Мария Габриел връщаше папката------Герберите и седесарите от всичките земни полукъблета, да се обедним като една стоманена стена срещу основния ни противник - президентът Радев!

15

Дддд

преди 11 месеца

За да понесат цялата щета трябва да подпишат договор пред нотариус че при провал да им се конфискува цялото имущество всички сметки и да покрият щетите на българия които са нанесли.

14

До 18

преди 11 месеца

Коалиционни партньори и моделът Борисов ги държи за шлифера.

13

Анонимен

преди 11 месеца

ПП-ДБ спечелиха всичко, което искаха - в тях е мандатът, техен е премиерът, всички министри без един. ГЕРБ ще ги подкрепят безплатно, точно както ПП-ДБ казаха в началото. Всичките планове на ГЕРБ се провалиха и бяха сведени до ниво безплатна подкрепа за ПП във всичко, което искат, даже и машинно гласуване. Тези анализатори да имат да вземат. Толкова са заети да спасяват ГЕРБ от унижението, че говорят пълни глупости.До 9 месеца, с тези прокурорски атаки, нищо няма да остане от ГЕРБ,а уж победиха.

12

Помощи

преди 11 месеца

Техните избиратели да им доставят един камион с яйца и домати пред централата и парламента. Нали са много активни протестиращи.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Райчев е изврътлив като труженичка на Околовръстното. Социолози, политолози и разните там анализатори в морално отношение стоят доста по-надолу от продаващите платена любов. Затова са и по-гнусни!

10

политически

преди 11 месеца

може и да понесат щетата, но ние ще понесем най-много щета от тяхното управление. А освен щета на обществото, друго те не могат да донесат. Доказа го коалиционното им управление. А тогава имаше споразумение и те го нарушаваха непрекъснато. Сега няма такова, на юнашко доверие го кара ББ. Това означава, че тези не само ще управляват 9 месеца, а много повече. И обещавания контрол няма да се състои, защото ББ няма да допусне това. Това е поредната лъжа на тези, които затлачиха държавата.

9

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Новите и старите политици (сатирично стихотворение) : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри . Те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие . Има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресирани след 9-ти Септември 1944 година.

8

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Избирателите на Прекратяваме Промяната и Доносническа България ще си заплюят избранниците.Толкова глупава коалиция не е имало в историята на България.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Идват едни мириарди евро , по плана за развитие ., за пореден път тези пари няма да стигнат до хората , а ще бъдат брутално окрадени

6

Анонимен

преди 11 месеца

Кротък народец . изобщо даже не мисли за протести . Малко са 30 години лъжи . Сега работата стана 9 месеца ще крадем ние после 9 месеца вие . Толкова е грозно всичко , че се чудя как няма калашници по улиците .

5

А горките

преди 11 месеца

Още не е минало гласуването. Имат време да размислят. Продължават най-нагло да лъжат.