72

Анонимен

преди 11 месеца

И тоя се правеше на голямата работа на народ вижда за какво става дума лапачка и много пари

71

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен РЕКЛАМА НА БИЛА И РАЗДАВАЩ БГ ПАСПОРТИ НА МАКЕДОНЦИ /РАЗБИРА СЕ СРЕЩУ СЕРИОЗНО ЗАПЛАЩАНЕ /ВИЖ КЪЩАТА В МОНТЕ КАРЛО !

70

Анонимен

преди 11 месеца

Кой беше този?!

69

Силно заинтригувАна

преди 11 месеца

Тоя пък бузестия защо изказва мнение?!

68

Иванчо

преди 11 месеца

До някакъв си написал се "Българин":Хубаво е да не лъжеш. Така, че пиши се ***!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Краси, нали беше националист? Защо браниш рашките сега, да не сме братски народ?

66

Българин

преди 11 месеца

В Украйна българските училища са отворени и работят.В окупираните територии от руските фашисти българските училища са затворени и българският е забранен!Какво изпищя Коце по този въпрос?

65

Самооценка Каракачан

преди 11 месеца

С.виньо Албинос виж се в огледалото и тогава пиши и говори, та ти приличаш повече на с.виня отколкото на човек, не те ли е срам !?

64

Възраждане

преди 11 месеца

Всички който хвърляха да наминат да им платим.Без вас няма лапачка.

63

Копейкин

преди 11 месеца

Тая боя ми остана от строежа на къщата която построих с парите на балъците който ми вярват

62

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 68 Те са ЕДНИ И СЪЩИ! Няма доносник на ДС който да не е бил КОМУНИСТ! А бивши комунисти няма, както добре знаем.

61

Анонимен

преди 11 месеца

По стара традиция комунистите пак обвиняват другите за деянията си. Крадев открито дарява паспорти на макета (че и при това престъпници), но обвинявате за това Каракачанов..

60

Анонимен

преди 11 месеца

До До русотрола Виждаме ,виждаме ! Държава превърната в гробище с умираща нация , опустошена територия и некролози ,некролози ..

59

Каракачанов-ДС агент

преди 11 месеца

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това лееке е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

58

Анонимен

преди 11 месеца

От 90 коментара 1/3 ги няма - това ли ви е свободата на словото, руски лакеи? Нека Иван прочете мнението на хората за себе си!

57

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя пич продаде десетки хиляди БГ паспорти на македонците, в резултат на последното преброяване там само 3600 са се писали БЪЛГАРИ!

56

...!

преди 11 месеца

До до 50! А бе това ,цялото русофиско сТадо, къде са ви учили така да лъжете ,Бе? Колкото до "еднополовите", *** да цункаш мумията на най-великият Гей на миналия век, сифилистика Илич! Вашият любим вожд, Бункерният Карик, искаше да го обяви за "светец"? И когато видиш товариш Путин с жена, тогава се заглеждай по либералите! Онзи Путин, когото свързваха с Кабаева, отдавна даде фира!

55

Бедняк

преди 11 месеца

Съветвам всеки, който се хвърли да реагира и отговаря на 50, да не забравя мъдростта: "Не спори с ***!" При тези спорове и възбудено посочване на аргументи изгарят милиони мозъчни клетки, една част от безвъзвратно. Възможно е именно 50. да е бил нормален но често е водел научни дискусии, И ето ти сега резултата. Т още един път: избягвайте ги където и да ги срещнете! Те са токсични!ь

54

Деди

преди 11 месеца

Точно казано! Браво, Какакачанка! Еврогейците имат само една правда - тяхната! Националната правда - кучетата е яли! Двойни стандарти относно едно и също деяние - и в двата случая изявата не е вандалщина, а показ на отношение и национализъм

53

мен

преди 11 месеца

Има една хубава българска приказка - каквото повикало, такова се обадило. Освен това според българския съд това не е вандализъм, а начин на изразяване. Тъй че, либерасти, нИ рИвете :)