24

Жиката

преди 11 месеца

Въх ,как се успокоих.

23

Анонимен

преди 11 месеца

А кога заплатите ще наваксат това увеличение от 50%. След минимум 3 години

22

Анонимен

преди 11 месеца

Ей сега правителството на Киро ще "успокои" цените, стой та гледай. Бързо ще си припомните неговите цени.

21

бе не знам

преди 11 месеца

Преди с 25 лв пълнех торбата в супера,а сега отивам с 50!

20

баба мара

преди 11 месеца

не е вярно картофите 2.29 лв за кг лук 3.50 лв за кг 400 гр к мляко 2.08 лва прясното вече е от сухо мляко 3.50 лв ами тоалетната хартия защо не стачкуватпроизводителите ами яицата защо не стачкуват ами св месо от испания от 5 лвстана 11 лв за кг не се издържа вече на тези цени

19

Добре Де

преди 11 месеца

И ще запазят на това ценово равнище така ли? Това ли е т.нар. успокояване на цените? Питам, че не го разбирам аз така!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Това с цените е много модерно решение - плащаш годишен абонамент във вид на повече данъци и по-малко услуги от страна на държавата и за сметка на това получаваш не толкова високи цени по магазините. Жив нетфликс.

17

Анонимен

преди 11 месеца

"Няма да върнем цените на нивото, което е било преди година, но поне ще спре тяхното поскъпване и ще има известна корекция надолу за някои стоки", каза той........................................И така всеки месец, драги българи !!!

16

Анонимен

преди 11 месеца

От най-високите в ЕС, върху най-ниските заплати.

15

Минчо

преди 11 месеца

И да не вземете сега да преядете със манджа , като за последно.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Ганееев Ганев, ще ти се на тебе. Такива като теб красиви и умни мързеливи кърлежчета дето искат само да цоцкат, а да не плащат. Я си посади пет глави лук и корена домати да видиш колко работа и време са нужни докато салатката стигне до масата. Никой вече няма да го прави за вас и то за без пари. По-добре да си ги ям сам. Колкото до вас- красивите и умните- Брюксел ще ви научи да ядете всякакви брашна от червие и бръмбарчета

13

Анонимен

преди 11 месеца

А нея коя верига са спокойни ,че не разбрахме ,гад лъжлива

12

Преди

преди 11 месеца

До преди месец за 12лв пълнех до горе една торбичка с храна от магазин за готова храна. Онзи ден за същите при на половина. Като загледах цените едното от 7 вече е 14лв; другото от 16 на 26лв, кебапче от 1.10 на 1.50 и така нататък. В големите магаЗини цените също скачат- сирена, кашкавали и т.н. Така че айде стига с обясненията че падат цените. Може да падат в някоя друга държава но не и тук

11

Устойчива инфлация

преди 11 месеца

Акция, промоция, ликвидация.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Другари пролетари! Вече всичко е безплатно!

9

Хари

преди 11 месеца

Цените на храните се успокояват,смаляват,падат,сриват,даже изчезват!Еей,царе на лъжите,приказките засветлина в тунела с голите хвалебствия!Свикнахме с лъжите на Тиквона и Гроб-арите,че сме добре,а те са само да може сладко да се краде,краде,краде....!

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Урсула Купувай кокали 20 лева.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Ако спадат цените е само на стара и застояла стока която не може да се продаде. Нов внос е още по-скъп. Веригите правят "промоции"

6

Икономист клас 1

преди 11 месеца

Този борд е за да се унищожи българският лев. Голяма грешка е приемането му от Костов. Предполагам е изгонил безвъзвратно поколения българи от България завинаги.

5

Такъв Глад Не е Било

преди 11 месеца

дори при Жан Виденов - пазя изрезки от стари вестници с цените - при Жан - 1 хляб и то 1 кило беше 280 лева, което означава с Текущия ни Нов Лев - 0.28 стотинки! Така, че Обедняването и Обезценяването на Новия Лев е Жестоко! Освен това, най-голямата Измама в Момента е Валутния Борд, щото Отдавна Вече 1 евро не е 2 Нови Лева, ако сравним с цените в Европа, по от 4 до 6 лева вече са 1 евро-с това,че Борда държи този Фалшив Курс в момента като през 90те се Обират дори хората със Спестявания в Евро!