71

Бай Дрън

преди 1 година

На Запад също се краде, дори в много по-големи количества, но там има и много повече пари, десетки пъти повече от парите а България! Дори никой в България да не краде от асфалт примерно, то пак няма да построим с тия пари и една магистрала за 10 години! Просто ни лъжат яко в Европа. Ограбват ни паричките, а ние работим за 20% от европейските надници при същата производителност на труда, а понякога и много по-голяма!

70

Бай Дрън

преди 1 година

И най-лошото е, че тия пари, които даваме на Украйна и за разни глуппости, идват от джоба на обикновения работник. Те не идват от джобовете на стотината едри капиталисти в България. Трявба да го разберете това. Трябва да разберете, че тия пари идват от джобовете на може би 90% от българите. Те са наши пари, които ЕС праща като изпарения от взривове на фронта! Крадат ни парите, а в същото време нямаме пътища, нямаме инфраструктура, янмаме нищо. И не, не са ни виновни разни крадци на евросредства

69

Бай Дрън

преди 1 година

10 млрд...а така не намират пари за един мост над Дунав, за някой тунел под Шипка и за още някоя магистрала. Защото ми писна вече, две години в задръствания. Не знаеш дали ще стигнеш до работното си място, не знаеш и кога ще се прибереш, не знаеш колко часа може да чакаш сред спящи тираджии, не знаеш и колко километра ще навъртиш допълнително . Украйна не е наша кауза. Може да е кауза на САЩ, но не е европейска. Европейската кауза бе Русия с нейните ресурси. В момента поддържаме САЩ.

68

Димитър

преди 1 година

Много "умници" тук ей... ЕС щял да фалира, с 10 милиард... Вие знаете ли колко е БВП на ЕС?! Някъде към 16 трилиона евро за 2022 г. Т.е. 16 000 милиарда. Много лаици се навъдиха, особено от едно тролещи партии...

67

Горд Българин

преди 1 година

ЕС стново показва колко са късогледи. Управниците на ЕС показват колко са некадъртни. Тези пари вместо да ги налеят в европейската икономика за да тръгне напред те ги наливат в бездънна дупка. Ако продължават така ЕС ще се разпадне.⁸

66

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам колко е осигурила,ама на американците им излезе солено ,за една година изхарчиха толкова пари,колкото за 10 в Афганистан.

65

Урсула и Борел,

преди 1 година

За толкова ще бъдете съдени

64

Мен

преди 1 година

А кой ще помага на Европейския съюз като фалира? Май в момента изобщо не е добре да мислим за приемане на еврото.

63

Анонимен

преди 1 година

ЕС осигурил досега военна помощ за Украйна за 10 млрд. евро. ОТКРАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ НАС.

62

Анонимен

преди 1 година

ЕС бива източван като за последно - то не са зелени сделки, ваксини, то сега не е помощ за Украина и всякакви подобни съмнителни финансирания. И разбира се, семтката е поднесена на обикновенниа данъкоплатец. Всъщност още не е, засега печатницата работи на пълни обороти. И като свърши хартията ще стане оле майко. - войните на глада.

61

Алекс

преди 1 година

ЕС трябва да помага на Украйна докато Империята на Злото не фалира.СССР рухна и Русия ще фалира.Нужно е търпение и постоянство.Фалитът на орхххите е неизбежен.

60

Боби

преди 1 година

До до умника 37 "Случайно да знаеш, че в Украйна има война...?" ДЕ ЮРЕ няма война ДЕ-ФАКТО все още никой не е обявявал война за това се води и СВО

59

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Ф-16 ще излита от натовски държави с допълнителен резервоар и ще изпълнява задачи които са съобразени с възможностите му" Това означава че не само ДЕ ФАКТО но и ДЕ ЮРЕ съотве5тната страна е част от конфликта. Това означава ДЕ ЮРЕ че не може да претендира за член 5 от НАТО и съответно РФ може да счита Съответните летища и друга инфраструктура за легални цели и да ги "откалибри"...

58

Боби

преди 1 година

До Анонимен "ти за абсолютни лаици ли ги мислиш всички военни експерти които се занимават с този въпрос (проблем)...?" не са лаици а са хора които имат интерес. Спомнете си аферата Ф-104 Старфайтър или WidowMaker - буквален превод създава вдовици. САЩ го наложиха насила и с подкупи. Над 50% от самолетите по време на жизнения цикъл катастрофираха с жертви сред екипажите.

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя 70-годишен португалски peптил е страшно доволен, че е откраднал 10 милиарда от народите на Европа, за да ги подари на киевските фашисти. 2% комисионни от 10 милиарда са 20 милиона евро. Вместо за здравеопазване, образование и благоустройство тия пари ги крадат от нас за да убиват православни славяни в Украйна!

56

Анонимен

преди 1 година

Да се разбира: "Страни от ЕС са поикали компенсации от ЕС на стойност 10 милиарда евро. Което е учудило еврокомисията."

55

Стига глупости

преди 1 година

До Русия=Психиатрия: Ти си за психиятрия, драги. Пиши за футбол, от това всички разбират.

54

Не е ли ясно?

преди 1 година

До до умника 50: Ако не започнат от Киев да преговарят за мир, руската армия ще стигне пак не само до Херсон, но и до Киев. Всичко с времето си.

53

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Докато алкашитеРедят бетонни пирамидки около Крим, ген. Залужний се появи на внезапна проверка в Белгород. Както и се очакваше там завари пълен бардак и само няколко спящи по бюрата чиновници от ФСБ. Пътят към Москва е широко отворен. Според говорителя му Песков, Путин за всеки случай се е оттеглил в личния му бункер в Урал.

52

Не се напъвай ...

преди 1 година

Русия ще победи.