60

Жожоба

преди 1 година

Затова са го сложили на проекта от ранът " еконт" , наивитека му лесен

59

Пешо

преди 1 година

Ами не е първия, който си призна, че е бил подведен от "шарлатани". И като погледнеш далаверите и некомпетентното управление на Кокорчо, Лорер и т.н. ти става ясно, че нещо не е наред в тая партия.

58

Бай Дрън

преди 1 година

Дядо Еконтий беше единствения, заради когото не отричах в началото четворната коалиция. Имаше големи планове за мостове, тунели, магистрали. Явно се намеси там, където не трябва.Той си знае.

57

баба мара

преди 1 година

даде 300 000 лв на парапета за предизборната борба сега на кого се извин яваш на де-би-ли-те още един пример че не мислите по изборите гласувате да отчетете номерасега всички сте доволни от прос-то-тия-та която настана хак да ви е

56

Достоен Човек

преди 1 година

Браво! Предричах, че България след Виденов никога повече няма да води самостоятелна политика. Вярно ли е, че на Виденов са му предлагали 4 милиарда долара за БТК и той е отказал, след което НДСВ продават за 400 милиона БТК. Ако е вярно, сега разбрах защо собствените му съпартийци го предадоха. Г-н Събев в България няма място за достойни хора, но не ви пречи да се присъедините към Робева, Сарийски, Пасков, Мангъров. Време е достойните да заемат местата. 33 г. стигат.

55

Че

преди 1 година

Техните избирателите искаха война и гей паради. Получиха го. Сега от какво се оплакват?

54

Работа

преди 1 година

10% избиратели ромеи и калики се подиграха с цяла България. Техните избиратели също носят отговорност към останалото население, а не сега тях да ги съжаляваме.

53

Анонимен

преди 1 година

Видяхме те като министър що за стока си. Назначи един 80-г. за шеф, дето е бил такъв по времето на бай Тошо. Това ли е твоята промяна?

52

Анонимен

преди 1 година

Ще приемем извинението ако намали цените в Еконта, защото напоследък много ги надигна.

51

Анонимен

преди 1 година

Милионер без благословията на който трябва не се ставаше.

50

Анонимен

преди 1 година

Да ми 20-30к лева (моени у евро) и щи простя

49

песничка

преди 1 година

България предадеее ... На дяволи се отдадееее ... С априте наши се наядеееее .... А сега се каеееее .... Ама исти а длаи това еееее

48

МИСЛЕЩ

преди 1 година

А КОГА ЯДЕ КЮФТЕТАТА ,И КОЛКО ШОКОЛАД ИЗЯДЕ С ПРИКАЗКИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА.ПРОЧЕТИ ЛАО ДЗЪ"КОЙТО НЕ ЗНАЕ НА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ВИНАГИ СТИГА ДРУГАДЕ".

47

Анонимен

преди 1 година

До 59 - Да уее... Сега отивам зима поръчка ... То липни карти, то и аена ... Че един път и телефон ми иска а ми го бяха спрели ...

46

Анонимен

преди 1 година

Нищо бе Събев, нали успя да натовариш каруцата за краткото време когато беше министър, успя да удариш конкуренцията в областта на пощенските пратки... Това не е малко

45

Анонимен

преди 1 година

Може би дядо Еконтий се кани да се преориентира към бъдещата президентска партия.

44

Котка

преди 1 година

До Сифилиско Ти на кое викаш "добра услуга"? Еконт бяха окей някога. В момента качеството на услугите им копае дъното. Напомнят на ранните (ама много ранни) Спийди.

43

Анонимен

преди 1 година

Кико и Коко прогониха електоратЪ си , както кака Ниновица прогони ''нейния'' , и разцепи партията на 100 парчета !

42

Льохльо

преди 1 година

А защо не си подаде оставката и не остане коректен към избирателите, като се прави на покаял се? От този момент носи и лична отговорност.

41

Хаха

преди 1 година

Тоя да почне първо да плаща нормално на персонала си (сега са на минимална плюс пари на ръка) и тогава да се прави на морален.