57

до 61

преди 10 месеца

До Анонимен,това от москва ли ти до подшушнаха,щото ти сам не можеш да измислиш по-колосална глу пост,лошото е,че русофили ти слагат плюсове,хахах,колко сте жалки

56

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин62 Боже колко много малоакълен народ, ти пък си и знаменосец !

55

Анонимен

преди 10 месеца

А не може ли да се направи така че ако една партия е управлявала повече от 10 години да няма право да се явява на избори през следващите десет години както е с американските президенти . Например мафията герб . Ако се направи така правителство ще има.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости. Лъже та маже. Щял да преглъща, екзотики и простотии. В Конституцията ясно е записано че не сме еднопартийна система. А в момента точно това правят. Няма такива неща като " аз ще съм премиер до обяд, а ти следобяд" Това и децата го знаят. Няма кой да баламосваш. Ще ви изринем. Всичките.

53

Доброволец

преди 10 месеца

И*змет. Продажници. Българомразци. Предатели. Престъпници. Подиграват се с народа. Ще висят.

52

Българин

преди 10 месеца

Тряба да дадем още 50-60 милиона помощ на Украйна, Путин трябва да разбере, че ние сме тук, и никъде няма да ходим и ще помагаме на Украйна докато постигне не само победа, но и справедлив мир. Ще предоставяме помощ пак и пак докато Русия не бъде окончателно победена и Путин бъде изправен пред международния съд в Хага.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Инфлацията в ЕС вече удари 30% в някои страни. Някои стоки почти двойно - 100% инфлация, особено при храните стига и до 400% за специални продукти.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя "експерт" като го гледам, и като знам за какви политици става дума, направо се чудя, че в тая държава все още има нещо за ядене.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Със заповед 123 от 20 май 2023 на НАТО в България започва мобилизация на 30 000 военни

48

Анонимен

преди 10 месеца

Важна е войната , САЩ да загубят.. Кой ще дойде на власт е все тая - колония сме на САЩ

47

Анонимен

преди 10 месеца

Как, никак. Те не са дошли да работят.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко направи безподобен компромис угоди на кирчовци.Обяснението беше, че го прави в името на България/на държавата.Можеше да каже, че го прави в името на Народа.Но не го каза.Народа пак изпадна някъде.Правилно той е опасен свидетел.Има и Памет все някога може да ти припомни едно или друго.А България как ще ти държи сметка тя?За Народа може всичко да се каже даже, че е недостоен за усилията на Властниците си.Тогава и държавата на ротация-9м.на едната мафия и 9 на другата.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Два престъпни клана се сродиха, бате. А само един Гешев се тюхка! Ех, Иване, Иване, наесен няма да има кого да спасяваш бе, Иване! Наесен всички ще сме живите-мъртви бе, бай Иване. Само Баце ще стои. По прашки. На мястото на Паметника на Съветската армия. За да ни показва пътя. И извора. На всепоглъщащата си престъпна наглост. Затова евроreйoBe, съборете паметника на савецкая армия за да не се сбъдне това пророчество с прашките на Баце, че смехът ще е голям!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Тоз ***.лоу.мен ли е ? То така ниокга няма да има правителство . Освен това не е приемливо за народа . Трябва си конституция приета от народа с президентска власт както е в целия свят под една или друга форма за да се знае кой носи отговорността . Да е с две годишен мандат и да си назначава вички държавни служители полицейски офицери , прокурори , следователи , шефа на БНБ и другите за да няма извинения защо боко не е в съда за рададените милиарди без конкурси на обрачита от фирми на герб - дпс.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Снимката къса

42

Анонимен

преди 10 месеца

Ротацията е като гоненица и се гонят едни други.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Пепе арестува Лойко, после Гешев го спаси, а сега и Лойко подгони Гешев заеднпо с с пепе/

40

Анонимен

преди 10 месеца

Бате Бойко си изигра за енти път най-добре картите. Ще ги остави да се навластват и после след поредната съсипия ще каже - Казах ли ви, не ги бива, дадохме им възможност, а ги вижте. Това е края на ПП. Колкото до ДБ са заприличали на БСП. Поддържат се от баби реститутки, които живеят оше във времето на Иван Костов. Та, докато са живи те и ДБ ще имат някакво представителство.

39

Анонимен

преди 10 месеца

41 Още не е късно. Неможе, да искаш от някого нещо, което той неумее и неможе да направи. ПП са пълни некадърници и неумеят да управляват държава. Могат да си правят номерцата в големи фирми, под нечие ръководство, или като бизнесменчета-тарикати. И да си нодуват фейк ПиАра.

38

Зозо

преди 10 месеца

До Добрата новина ... утре за финал за купата на България са продали 800 билета :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Ама така е с Перуката, БФС и Кабака. Пфу...