12

Зозо

преди 1 година

До Ко Ко Ко каза? ...... Начи като ми покаже отрицателно дрегера, мога ди пия 3-4 рикии, та да покаже на нула :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 1 година

Пробвал е да излети ама си е забравил крилата дома на пианото. Дано момичето оцелее.

10

Анонимен

преди 1 година

Той е в болница с множество травми и с опасност за живота.-Това от всичко което е можело да стане е станало най доброто.Пречукал е само себе си ,и е смлял колата си .

9

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Да видим кой от двамата ще се оревърне в донор на другия.Така правят евреите.Харесат си някое младо месо и го катастрофират.После се оказва,че генетипният материал в кръвта се променя,понеже черният дроб и сърцето също биват трансплантирани.Разбира се и кръвта.И ето Ви зомбизъм в името на Цион.И това не им върши работа обаче,защото орактиката показва ,че ония с трансплантите изгниват веднага след операцията.

8

Ко Ко Ко каза?

преди 1 година

"като дрегерът отчел отрицателен резултат." - не нулев а отрицателен резултат? Човекът няма 0 промила алкохол в кръвта - той има минус няколко промила в кръвта? То бива бива некомпетентност, но вие чупите тъnометъра

7

Анонимен

преди 1 година

Диваците на пътя спиране нямат в дивашката територия

6

Анонимен

преди 1 година

Облъчените от малки по колите избиват двойно повече комплекси когато до тях има и по една миризлива пред която трябва задължително да се изтъкнат.

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Искали са да кажат неправилно изпреварване. Там ако нямаш перфектна видимост, и достатъчно място да се върнеш в своето платно, има друг изпреварващ, който изпреварва теб и пр. пак е нарушение, въпреки че изпреварването само по себе си може да е позволено в този пътен участък.

4

Анонимен

преди 1 година

Честита Промяна!

3

ф

преди 1 година

Тоя ми излезе сутринта у фейсо (ен е 100%, но най-вероятно е същият). Зов за кръв от жена му. Цялото му лице е в татуировки. Страшен маймуняк. В момента, в който му видях сурата, ми беше ясно, че той е виновен.

2

Анонимен

преди 1 година

На втория шофьор пробата за алкохол била отрицателна, на първия защо не пише дали е отрицателна след като именно той казвате, че е причинил катастрофата? Законът трябва да се промени. Навлязъл в насрещното? Ами, съд за предумишлен опит за убийство и да лежи в затвора след като се оправи в болницата. Да полежи 5 години и следващият път ще се замисли дали да прави така. Изпреварвал е явно на непрекъсната линия

1

Зозо

преди 1 година

Охххххх, явоно е бил превъзбуден нашио :)))))))))))) Играли са си..........