13

Ц

преди 11 месеца

Във ВСС НЕ ТРЯБВА СА ИМА ПОЛИХИЧЕСКИ КВОТИ ОТ НС И ПАРТИИТЕ СЪОТВЕТНО!!! ЗАЩО ПОЗВОЛИХТЕ ДО СЕГА ПОЛИТИКАТА ДА СЕ МЕСИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ЧРЕЗ КВОТИТЕ В ВСС!!! ОЧЕВИДНО НЕ СТЕ ИСКАЛИ НЕДАВИСИМ ВСС!!!

12

89

преди 11 месеца

Хебаво. А съдиите - кога??????

11

Анонимен

преди 11 месеца

като махнете политическите квоти за съдии и прокурори от НС, като има разслеване на съдии и прокурори тогава ще има справедливост сега Ицкото от ДБ да го правят прокурор

10

Анонимен

преди 11 месеца

много ги е шубе от разговори

9

Анонимен

преди 11 месеца

ква си ти фурнаджийска лопата гледаш некъде да седнеш

8

Истина

преди 11 месеца

Трябва обикновените прокурори които са всеки ден в съда да напишат законите, тогава няма да може да се измъкват престъпниците, а народното събрание да го приеме без забележки и промени. Тези които са във ВСС, ВКС тези и хабер си нямат от истинската им работа и задължения на прокурорите, командват съдиите за да имат хората по-малки присъди и кервана си върви, а промяната наистина е в закона, но не от депутатите трябва да дойде предложението. ВКС и ВЦЦ са поставени хора на политиците, корумпирани!

7

другото ляво!

преди 11 месеца

Ама той излязъл ли е от сценария? Ти откъде знаеш? Чел ли си сценария?

6

Майора

преди 11 месеца

Абр Стоилов ти да не би да не си избран с политически протекции? Май забравяш че заради повдигане на въпроса за контрол и разследване на главният прокурор и шефовете на ВКС и ВАС президента те наьначи в КС от неговата квота! И още нещо реформата не е само за прокуратурата , тя е и за съдиите коитомпредсрочно пускат на свобода убийци или освобождават такива от дела!

5

Анонимен

преди 11 месеца

БКП=БСП създаде мафията от спортистите и белите якички я управляват. Така са се омешали като свински черва, че няма оправия

4

Хайде де

преди 11 месеца

След като този на снимката знае за някакви сценаристи- ами да ги назове! Констутиционен съдия е все пак!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Излязъл главният прокурор от сценария, пък Божков излязал от списъка с издирвани от Интерпол... Та за кой сценарий ставаше въпрос?

2

Добро Утро!

преди 11 месеца

Добър ДЕн!ама ние това го знаеме ! Знаете ли колко граждани има осъдени поради това че са подали сигнали за изнудване корупция от местни дерибеи общинари ? И знаете ли че Прокуратурата си затваря очите -после Съдът пак политически- ги осъжда на по 10-15000 лв - и тези граждани са смачкани и унизени! След като всички знаем че повечето такъв тип дела са политическа поръчка -защо сега не се преразгледат? Докога властващата партия ще нарежда на Прокуратура и Съд как да мачкат хората?

1

?!?

преди 11 месеца

Този като министър на правосъдието се скъса да се меси в прокуратурата, която е независим орган. Сега се жали, ама от какво се жали?