16

Анонимен

преди 10 месеца

Представете си, малък град като Видин, в който тъмночервената мафия държи по-големите обекти, носещи печалба и то от години. Сред които има магистрати собственици, или членове на семействата им. Които немогат да се купят с обявените им доходи. Знаково е делото за отвлечената преди 22 години девойка от Видин, което бе спряно, явните улики и доказателствата унищожени, и манипулирани, защото обвиняем бе синът на действаща тогава съдийка от БСП, Божидар Пеков. Хорор!!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Най-голямата мафия са ДПС и герб , защото всичките откраднати пари и медии са в тях ... А със пари всичко се КУПУВА и ПРОДАВА !ДПС е най-богатата партия /движение/ , заради 20 годишният слугинаж на БСП , а сега 13г. на герб !Накрая БСП и герб , излязоха виновни , защото са мандаЛОносители , а ДПС присвояваше от 2-рата позицийка .

14

Анонимен

преди 10 месеца

В цялата СЪД. СИСТЕМА кадруват закупени кадри от герб и ДПС , какво каЗА гл. Прокурор : " ДПС и герб ме ПРЕДАДОХА'' ... Ето на ''кои'' е СЛУГУВАЛ , а сега се мъчат да се дистанцират от него , безболезнено , но май удариха на греда , изтеглиха КЪСАТА КЛЕЧКА !Делата на трупчета ще излезнат .

13

Анонимен

преди 10 месеца

Видин е в ръцете на червената мафия. Бивши активисти на БКП/БСП, сред които и някои прокурори, съдии, и адвокати, притежават ресторанти, хотели, охранителни фирми. Като например Ив.Любенов ДБ, кжйто има охранителна фирма, в същото време е адвокат и бивш областен управител по време на сваленото правителство на ПП...Близък е на окръжната прокурорка, която е меко казано, некомпетентни за тази длъжност.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ще продължи, защото голяма част от прокурорите са кадри на БКП,БСП,ДС, или имат роднини в тези престъпни организации. Следвали право с протекциите на БКП, не по общия ред. Да не говорим, за некадърността на много от тях, като във видинска и врачанските прокуратури. Дела от тизи прокуратура с тежки нарушения в тях, биват обжалване в АС,ВАП и Страсбург.

11

Иновации убиват явно

преди 10 месеца

Разбрахте ли полицаи и мутри как са накиснали Мария Габриел, тази жена е умряла от срам в Европейската Комисия все едно е масов у.биец !

10

Тези убиват

преди 10 месеца

Прокуратурата използва Пернишки изр.оди които у.биват с технология по поръчка на магистрати!

9

Въпрос

преди 10 месеца

Колко от гледащите и слушащите Рангелов знаят, че той беше зловещ следовател в комунистическата ДС?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ще продължи я. Стълбището се мете от горе до доло , а не по избор тук там !!!

7

Козяк:

преди 10 месеца

"Да! Важни са само интересите на Съединените Хамерикански Държави, колонията няма думата!"

6

Анонимен

преди 10 месеца

Тя прокуратурата се управлява отвъд океанчето.Да не си мислите,че е независима?

5

Баба Радка

преди 10 месеца

95 % сме в това блато.5 % са на плажа.

4

Нане

преди 10 месеца

Кажи си ГешеФ, кажи си та и ние да чуеме... ===)))

3

Майора

преди 10 месеца

Много добре написано адвокат Рангелов , но как обикновения човек ще разбере кой от съдебната система е почтен та да гласува за него? Така че това е работа на специалистите в дадената област!

2

Те вече са си

преди 10 месеца

Като партия о те се борят за директни кражби

1

Анонимен

преди 10 месеца

Ok. Да го обясня. БОйко качи Гешев и му каза "ейства за интересите ни". И се почнхаа гонения на черепи, скелети от килера, какво ли не. Оаче дойде момент, на Бойко му е удобно, да "жертва Гешев", ама Гешев не ще да заврши като Цецо!