39

Нидерландеца

преди 11 месеца

До 1 И къде точно прочете шофъора на автовоза да е бил друсан пиян или квото и да е . Прочете ли че леката кола блъска челно автовоза в неговото платно . Какъв ЕС какви пет лева .

38

1

преди 11 месеца

Някакви копейчовци плюят тук ЕС закони. Я проверете вкакви са наказанията и присъдите в Гърция или Франция , та косите ще ви настръхнат. Ако там убиеш някого пиян или друсан минимума е 15 г. затвор. Гръцкия закон го има в нета преведен на български, намерете го и четете, да видите истински закон.

37

Анонимен

преди 11 месеца

за шофьори убийци само затвор, където ще станат нечия агънце и държанка, спомням си как такъв ревеше не искам в затвора защото знаеше какво го чака там ще му се изредят...

36

Анонимен

преди 11 месеца

Невежите могат да приемат всичко за кошмар.ТОВА СА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ БОГ ИСУС! Не знаят Вселенските Закони. ХОРА!ВИЕ СТЕ ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ.ЗАЩО СТЕ НА ЗЕМЯТА? Не знаете :( Точно затова, /не за пари коли материални неща/, а за ЛЮБОВТА за да учите израствате да вършите делото на Исус. Ако не израствате всичко ще се повтаря във всеки следващ живот и ще страдате. Човек има много животи на Земята.Смърт няма, преминаване от едно състояние в друго.За душата смъртта е най хубавото.!

35

Kreti

преди 11 месеца

За всяко камикадзе ТИР за да не трепи други!

34

Реалиста

преди 11 месеца

искам да попитам - майката на пасажера ще съди ли майката на шофъора . Реално погледнато шофъора предизвиква катастрофата . Шофъора на леката кола трябва да плати обезщетение на пасажера .

33

Нидерландеца

преди 11 месеца

До r3v0lv3r Я прочети статията - лека кола излиза от нейната лента и се удря в насрещното . Каква Европа какво гниене . Даже няма и да те задържат .

32

Христо Христов

преди 11 месеца

Относно случая описан в статията, колата навлиза в насрещното, където се блъска в камиона.

31

Христо Христов

преди 11 месеца

Отделно съдията прави изказване пред медиите, че "да караш без книжка не е престъпление, защото вижте колко много хора влизат в морето без диплома по плуване". Също факт. Но де бедни про'с'таци, никога не излизали от панелките си, да могат да си го представят, нали?!

30

r3v0lv3r

преди 11 месеца

До Христо Христов аре ходи блъсни някой в ЕС и да видим дали ще те пуснат за 3-4 седмици. По-скоро ми е струва, че ще изгниеш в затворът.

29

Анонименн

преди 11 месеца

... При аварийно спиране на камион, обикновено той застава напяко на пътя... Резултатът щеше да е същия...

28

Анонименн

преди 11 месеца

Аз не разбирам - автомобилът е навлязъл в насрещното... Каква вина има другия шофьор?

27

Бълг.правосъдие

преди 11 месеца

Е къде да е, ако не у дома?!

26

God

преди 11 месеца

От излезлите подробности по делото се оказа, че момчетата са карали с превишена скорост и са навлезли в насрещното платно, където се блъскат челно в автовоза на турчина. Той също е карал с превишена скорост, но не колкото тях. Колкото и да е тъжно за момчетата, вината е тяхна за катастрофата. Затова съда е приел, че има съпричиняване от тяхна страна. Римляните са казали, че правото е изкуство на справедливостта. Въпреки тежките емоции, съда трябва да отсъжда по справедливост.

25

Христо Христов

преди 11 месеца

Какво ревете за правосъдната система бе, в ЕС сме! Нали за това гласувате? Наказанията у нас са даже много тежки! За убит на тротоар от шофьор без книжка и карал с превишена скорост (многократно залавян за това), наказанието трябва да е 6-8 седмици обществено полезен труд... като в ЕС!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Лутин е виновен, я зеля ще ги спаси. Аз не знам какво да кажа, осмвен пазете се.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Слава на праСоВъдната система. Сега нищожествата ще забегнат в Дубай или някъде другаде.

22

Сата НАТО

преди 11 месеца

Май са осъдили турчина само защото е а) чужденец и. б) турчин....

21

Сърбия

преди 11 месеца

В Сърбия, ако направиш и най-малък проблем, веднага още в същият ден си в съдът и те съдят по бързата процедура. При нас системата е направена по такъв начин, че всеки с пари да може да се измъкне без наказано. За това и там башибозукът и джигитите са кротки.

20

Анонимен

преди 11 месеца

След като са му дали само 4 години, значи вината е била споделена, така че няма какво да реве. А камиона не могат да го задържат безкрайно дълго.