71

Анонимен

преди 1 година

Когато излезе аферата с Васил Божков и едни чатове с него, Борисов показа един телефон с бутони и каза, че от него такива не може да се пишат. Сега се е научил да пуска емотикони...но не му е пуснал исканите гаранции. Това явно е причината за скъсване на вече написаната оставка.

70

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще ми е симпатичен само, ако се обедини с колегите си от съдебната власт и истински да се изправи срещу Боко

69

Анонимен

преди 1 година

Беше ме гнус дори да ги слушам. Такъв просташко-ченгеджийски език отива на евтини холивудски еднодневки, а женското безподложно извиване ( един, някой,...) на "галовите нощенки" от червените фенери. Всички вън!Дружно! И да върнат всичките заплати, които сме им плащали със задна дата. Останалото, което са заработили им стига и им е предостатъчно да си палят пурите.

68

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, съдържат - Севи ПР Боко :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Чичо Манчо

преди 1 година

Гешев ми е симпатичен само заради легендарната фамилията Гешев, от едно време.Случайност , но вдъхва страх на комунистите.

66

Радослав

преди 1 година

Така с компромати започват всички войни между два мафиотски клана! Сетил се главният прокурор в края на мандата си, че цял мандат извършвал престъпления и служел за осигуряване на чадър над друг мафиот! Късно е либе за китка!

65

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Не си прав, майкъл шитмейкър не е никаква легенда. Джим Кларк е истинската легенда на Формула 1 и е Най-великия пилот от Формула 1. Борисов е прав да си сменя парашутистите които е сложил по-рано.

64

Анонимен

преди 1 година

Имотикони със сърчица.

63

Анонимен

преди 1 година

Какви чатове? Борисов каза за Гешев "Аз този човек дори не го познавам.".

62

Анонимен

преди 1 година

Прокурорът говори само с обвинителни актове! Пред съда! Къде са актовете на Гешев срещу престъпленията на тези, които сега громи пред медиите? Важният въпрос е кой поръча Гешев. Кой и защо точно сега?

61

Анонимен

преди 1 година

Боко го снимаха със шкафчета пълни с крадени пари,журналисти мълчат ,прокуратура също...народа си гласува...

60

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Каскетя няма ли да вади кирливи ризи? Какво стана? Отказа ли се?

59

Анонимен

преди 1 година

най големите престъпници и обирджии на народа се карат и българина гледа вместо да ги провеси пред народното събрание- какво очаквоате от същества дето 30 години не са построили едно читалище - културен дом - база за почивка на народа - да не говорим за заводи а сам рушат и присвояват - един язовир да бяха построили - то за 30 години само рушат и още има - ама рушат народно имущество - и народа седи и гледа- и чака някой да го спасява - нама кой да дойде народе - спасявай се сам

58

Анонимен

преди 1 година

Това ли са българските висши "държавници " ?! Изключително ниска категория хора, които се обясняват пред медиите и целия народ на ниво селски клюкарки....аз казах на еди кой си, пък той ми каза еди какво си, пък еди кой си каза на еди кой си...И пак нищо не става ясно. Не случайно положението на страната е трагично. Какъвто народът, такива и политиците.

57

Зозо

преди 1 година

Гешо до вчера се гъзеше на Боко, днес щял да го разследва?!? Клоун. Никой не уважава надyпeните.

56

Виготура

преди 1 година

Гешев е пътник. Може да контролира прокуратурата, но не контролира службите и съда. Ще му изкарат един педофилски компромат и с него е свършено

55

Анонимен

преди 1 година

:). (Някой да не го използва срещу мен)

54

Някой

преди 1 година

Гешев има картбланш от Щатите да нареди Бойко,който пък е подпиран от някого от ЕС,с когото въртяш машинациите от Еврофондовете.Без подпомагане и за двамата от външен фактор не биха съществували в Прокуратурата и Политиката дори и седмица.Скоро ще лъснат някои части на някого,да видим само кой,кого ще успее да накисне пръв.Гледам пускат си на парче мръсно бельо бройка по бройка докато единия от двамата му се свият гимиите и се оттегли.

53

???

преди 1 година

Сега се сетил Гешев,че имало сигнали за престъпления............ами толкова години защо мълча , бре???

52

Анонимен

преди 1 година

Не биха го направили!