246

Анонимен

преди 11 месеца

Баце го чека и Сретан Йосич !

245

Анонимен

преди 11 месеца

Не баце...поп Кръстьо!

244

Ганьо

преди 11 месеца

Ами да, не ме интересува какво си говорят и мислят за мен останалите. Аз моето си го спечелих и съм си милиардер. Сега е важно да опазя живота, здравето и мангизите си.

243

КОКО

преди 11 месеца

Бацееее ти си пътник без билет. Какво става с тези нередовни пътници? Кондуктора ги сваля на първата спирка, а там вече те чака Гешев.

242

Анонимен

преди 11 месеца

Дедо буци наведен за всички на които им се бере мъжко , Дедо буци се наакал от страх и е готов на всичко да спаси кожата , кавали всичко прави буцко да не влезе в затвора

241

Анонимен

преди 11 месеца

Буци , свиквай с навеждането свиквай че Бай Ставри те чака

240

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм член или симпатизант на нито една от двете коалиции, но ги поздравявам за мъдрото решение. В името на българския народ. В името на България. Трябва да спре това разделение, за да успеем и да станем силна и просперираща държава. Да можем ние, децата ни, внуците ни да живеят тук в България. Тази прекрасна райска страна. Бог да пази България и българите!

239

Рамзан Кадиров

преди 11 месеца

Велик стратег е Боко - докара някаква дето си е пробила път в Брюксел с вагината си, за да може да се състави правителство на П-е-дало Педо-фили Дае-Бъ

238

Честен

преди 11 месеца

Бойко щом си чист,откажи се от имунитета си.

237

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко ще отвори от скъпото уиски довечера (не че има евтино) - спаси кожата и този път! Премахна ПП, скоро и неочакваната пречка Гешев, за да потекат отново милиардите към сметките му,вместо да гние в пандиза... В Кремъл също ще се почерпят. Марионетките им ще са втори на следващите избори, а скоро може и да ни върнат 35 години назад в развитието... Честито на всички българи!

236

до 257

преди 11 месеца

Ти по-добре кажи как се чувстват избирателите на "победителя" ГЕРБ, които пак не можаха да направят Правителство и им се наложи да подкрепят това на ПП-ДБ, в което Тиквата няма нито един министър ако не се брои комсомолката-жираф.

235

Анонимен

преди 11 месеца

Гербопитеците останаха с никакви министри освен Мери Гейбриъл, подкрепят чинно втория мандат, а депесарите при гербопитеците, като Делян Добрев са в истерия. В истерия са и хилядите гербопитеци, пишман анализатори, "политически психолози", пикаджийски *** и квито се сетите - Андрей Райчев, Антоанета Христова, Недодялко от Пик... Квиченето е страшно. А отмъщението на ДПС за това, че са оставени извън властта ще падне точно върху ГЕРБ. Ех, красота.Боко явно е получил директно предупреждение, че ако не клекне и чинно подкрепя ПП/ДБ, го чака и Магнитски и РИКО и разследвания от ЕК и естест

234

Анонимен

преди 11 месеца

Пълни глупости! Борисов не може да се наведе, защото шкембето пречи! Измислете нещо ново! Да живее БКП, а а-а ГЕРП!

233

...

преди 11 месеца

Ами дано поне целта на това споразумение да е честно спрямо българските граждани и да се излезе от тази криза и да се направи нещо полезно за родината ни , стига с тези кражби и ограбване на държавата а помислите и за обикновените хора.

232

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 11 месеца

Тиквата е кръгла и не може да се навежда, тя просто се търкаля на където я подритнат началниците и ! ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА.!.

231

Копейкин:

преди 11 месеца

Аз съм рожба на ***

230

Анонимен

преди 11 месеца

Samo Geschev ste te opravi nadjvam skoro da te prati pri Bai Stavri a toi ste te nauzi na vsizko

229

Анонимен

преди 11 месеца

Не само си се навел но и си го поел

228

Хитрецът Борисов

преди 11 месеца

Бойко Борисов пак ги прецака Продължаваме Промяната! Това е полицайски трик от новото време - да пратиш приятно изглеждаща и усмихната полицайка срещу неприятел да омекне и да се предаде. ПП се ПРЕДАДОХА! Денков се предаде пред усмивката и успокояващия тон на Мария Габриел, тя направо го успа!

227

Granik

преди 11 месеца

Бойко трябва да бъде изваден от лапите на Доган, но лошото е че попадна в лапите на Прокопиев и Костов.