39

потен вода не е пил!

преди 11 месеца

ГЕРБ ще плати най-голямата цена и не е нужно да си политолог, анализатор, и не знам си какъв още. За три седмици, Борисов предаде всичко, за което той, неговите съпартийци и симпатизанти се бориха в последните три години. Аман от говорещи глави по тия телевизите!

38

Да де

преди 11 месеца

Но това американците не ги интересува. Който плаща той поръчва музиката

37

Горчиво

преди 11 месеца

Като се искат младите, да се вземат! Какво значи ще се въртят премиерите, първо Денков ще трамбова Габриел, после тя ще трамбова него? В пълно съответствие с европейските ценности. Много се охарчиха завалиите, покрай честите избори. Сега какво ударно пълнене на партийните касички и чекмеджета ще започне. Западът много ги натисна, пък и Габриел освободи комисарското място, сега по шуробаджанашки трябва да я направим барем премиер. Дано Украйна падне скоро, че направо не ми се мисли, какво ни чака

36

Няма разлика!

преди 11 месеца

Греб-ДъПъСъ = ППЛГДБТ+

35

Анонимен

преди 11 месеца

Бетонираха Възраждане като първа сила, гениално просто нямам думи.

34

Анонимен

преди 11 месеца

До 32. И ти като много олигоффрени започна да ги вкарваш при бай Ставри. А бе кога най-после ще се научите, че това става с ДОКАЗАТЕЛСТВА и присъда от СЪДА (което не зависи от Гешев). Ай сик тир.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Няма значение кой губи и кой печели. Важно е да останем в Европа и да започмем да получаваме пари за възстановяване, че ще ги спрат 2027 г.

32

Реалист

преди 11 месеца

До 29. А ти в кома ли беше по време на седем месечното управление на шарлатаните, които скапаха всичко в държавата? Айде свали тези променливи очила.

31

Гледна точка

преди 11 месеца

До 16. Стана, ама с министри от ГЕРБ. Което променливите също се заричаха, че няма да стане. Та, в грешка си.

30

Анонимен

преди 11 месеца

До до 30 Сравни 8 милярда $ дълг в 1995 г. и сега 70 милярда $ дълг. Тогава 9 милиона население и армия и образование сега 6 милиона население и няма армия и др.

29

Ганьо

преди 11 месеца

Това правителство няма да изкара и шест месеца. Типично по български ще се изпокарат бързо-бързо.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Първане, ГЕРБ ще плати ГОЛЯМА ЦЕНА само за това, че предава гласоподаватели си, че е безпринципен слугинаж на ЕС, предава интересите на България и поляга услужливо на иииддииоотите от ПП и прочие еничарски ешалон на Сорос и ЛГБТ и пр педееерастттии. България има и трябва да отстоява интересите и позициите си не да я подритвана, унижарана и принуждавана да изпълнява и поддръжа чужди позиции, интереси и решения.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Първото общо нещо между Гешев, Борисов и Пеевски е, че и на тримата бащите им са полковници от комунистическото МВР.Второто общо е, че Борисов и Пеевски откраднаха милиарди, а Гешев още ги пази. А третото е, че и тримата заслужават да са дълго време при бай Ставри.

26

Анонимен

преди 11 месеца

До до 15 Входа без борт също беше лош. Но виж дълга преди борда и след борда. 10 пъти повече дължи сега България а нищо не е постреоено. Няма армия, няма АЕЦ м образование и болници платени .

25

Анонимен

преди 11 месеца

ППДБ е решението още от началото. Но българинът трябва да го научи по трудния начин. Той не мисли, а се възпалява според това, което му говорят "батките" отгоре. Не може да различава добро от зло, освен ако не му го посочат.И сега се пули в почуда, защото от една година живее с един измислен разказ.

24

Анонимен

преди 11 месеца

До до 19 Избирай кредитен милионер и плащаш и за другите държави или се располагаш според чергата.

23

до 20

преди 11 месеца

Обикновеният човек, както го наричаш, наистина няма какво да губи в бквалния смисъл. Няма как да фалира. Ще фалират разни хитреци, които от 20 години ловят риба в мътна вода, но и на това ще има край с еврото. Затова е целият вой. Няма двойни курсове, няма картели с цените. Има ПАЗАР!

22

Анонимен

преди 11 месеца

До до 15 При борда България не може да печати лев неограничено, докато в еврозона ще приеме валута еврото която е доста напечатана и с огромни заеми. и без борт България мобе да държи дисциплина и не печати лев. Преди борда как мислиш че работи България до 1996 г. Просто нямаше достатъчно валута че имаше санкции заради БКП, но нямаше и холям дълг. А сега задлъжня при борда с 30 миляирда $ за борда а ако влезне в еврзона ще задлъжне още повече което я правяи зависима държава в бъдеще без бъдещ

21

анонимен

преди 11 месеца

В каква изолация са били ГЕРБ като ДПС ги подкрепяше , а ПП -никоя партия. Не ставаш за анализатор .

20

до 19

преди 11 месеца

Да, така е. Но са в пъти по-богати и с по-висок стандарт от БГ. Ти продължавай да си без дългове и беден КЕЛ ФАЙДА?