10

има начин един

преди 1 година

Земеделците застраховат, но не всички обработваеми площи. Защо ли? Разбери от доверен човек.

9

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да направи фонд за земетресения и всеки да внася годишно по 10 лв примерно. Ако стане нещо като в Турция да сме подготвени. И земеделците да си застраховат продукцията,за да не ни мрънкат след всяка градушка,че държавата трябва да им плати щетите. Но разни измислени като каско дето както казват в коментарите не ти изплащат щетите напълно съм против. Поне докато не започнат да си изплащат както е по договор

8

Анонимен

преди 1 година

Нищо не получаваш от застрахователите. На хората даваха по 5 хиляди лева, защото толкова струвала къщата им. С толкова пари можеш ли да построиш нова? Това е измама.

7

Е как защо?

преди 1 година

За да може мутрите д а гушат повече!

6

Анонимен

преди 1 година

Виждали ли сте как изглеждат офисите на застрахователите-най-големите и лъскави сгради в градовете. Ха, помислете откъде са им парите! :) Ще Ви извадях от десет кладенеца вода, за да не Ви платят Ще ви разщарват, ще изкарват правилници, за които няма да подозирате,че ги има и накрая ще си тръгнете с празни ръце и...надежда

5

Анонимен

преди 1 година

при настъпване на пълна щета . . . . . Няма българска застраховка признаваща пълна щета! Зная го от личен и бизнес опит! Все въртят усукват, че имало остатъчна стойност, само и само да не изплатят щетата! Години съдебни дела и много допълнителни похарчени пари за пълното признание, като малко преди това си викаш защо го слушах и се застраховах? Темата е дълга в България, но за в чужбина е друго!

4

Анонимен

преди 1 година

Не много искат да ни накарат да живеем на дългове. Не благодаря.

3

Анонимен

преди 1 година

мдааа дй има паре за мутрите рекет

2

Анонимен

преди 1 година

за да имате вие ко да ядете

1

ВиС СиК и останалите

преди 1 година

За да може мутрите да не го изгорят. Самозапалват се незастрахованите жилища...Преди беше застраховайте се ...и който не си застрахова колата му източваха маслото карат я 5 км докато запече и му я оставят...така работеха преди. Застраховките бяха доброзорни.