355

Радев

преди 11 месеца

Нашите копейкини и русолюбци ще отидат да помагат като чмобики там ,не тук да подсмърчат само да дращят по американският интернет ,там Путин ще им даде медали също като на ветераните отечесвено фронтоваци по 20 ги носят на рубашките

354

Анонимен

преди 11 месеца

Евгений Пригожин за броя и загубите: "По времето, когато започна обсадата на Бахмут, в редиците на ЧВК имаше 35 000 бойци. За цялото време на СВО сред затворниците бяха вербувани 50 хиляди души. 20% от тях (10 хиляди затворници) загиват в битка. Други 10 хиляди щатни бойци на ЧВК също загинаха. Според резултатите от битката за Бахмут (Артьомовск), загубата на въоръжените сили на Украйна убити - 50 хиляди души, ранени - 50-70 хиляди души.

353

Анонимен

преди 11 месеца

Не е тайна, че в Европа сега има много различни видове мигранти, които може би заради гражданството ще отидат да се бият за фашистка Европа.

352

Анонимен

преди 11 месеца

Великобритания започна да набира наемници от Африка и Близкия изток за войната в Украйна. Известният международен агрегатор за търсене на работа "Adzuna" (британски проект) предлага да отидете и да "ремонтирате оборудване" в зоната на СВО. В крайна сметка всички добре знаят, че хората от Северна Африка и Близкия изток са най-добре запознати с ремонта на натовска военна техника. Освен пари британците предлагат британско или европейско гражданство след края на договора. Не е тайна, че в Европа сега има много различни видове мигранти, които може би заради гражданството ще отидат да се бият за фаш

351

Никола Стефанов

преди 11 месеца

В Артемьовск за всеки убит руски войник украинците загубиха 10. Кой кого изтощава?

350

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е в състояние да води дълга война - шефът на разузнаването на Германия. Бруно Кал, позовавайки се на данни на германското разузнаване, каза, че в структурата на руската власт "няма пукнатини". Дори като се има предвид, че е имало критики относно доставката на боеприпаси, няма индикации, че системата се "клати" или "се срива", каза Кал в Академията за политика на сигурност в Берлин. Според ръководителя на разузнаването ВС на РФ могат да продължат да водят бойни действия толкова дълго, колкото е необходимо, като попълват редиците си с новобранци. С боеприпасите и оръжията също няма проблем

349

Анонимен

преди 11 месеца

ВСУ ще понесат големи загуби при опит за контранастъпление заради многопластовата руска отбранителна система - Financial Times. "Има няколко линии на отбрана и дори Украйна да пробие първата, тогава Русия ще има достатъчно време да укрепи втората или третата", се казва в статията. В мрежата се появиха сателитни снимки на отбранителни линии, които ясно демонстрираха невъзможността за пробив. Експерти на FT посочват, че най-защитените структури са издигнати в Запорожка област и Крим. Експертът на изданието също така с увереност заяви, че пътят към Крим е напълно затворен за ВСУ.

348

Анонимен

преди 11 месеца

Данните за жертвите в Украйна остават най-голямата тайна на Зеленски - френското издание Valeurs Actuelles. "Освен това от 40 до 60% от украинските военни, които са били обучавани във Франция през 2022 г., вече не се обаждат. Смятаме, че повечето мълчат, защото вече са загинали в битка", каза източникът. В статията се казва още, че след 10 вълни на мобилизация, броят на тези, които могат да служат под синьо-жълтия флаг, е значително намалял. По-рано беше съобщено, че НАТО ще подготви 9 бригади (по 2500-3000 бойци) за пролетното "контранастъпление". Въпреки че се предполагаше, че всяка бригада

347

Дребни факти

преди 11 месеца

Из официалната биография на Путин, публикувана на Кремлин.ру: "Моминската фамилия на майката на Владимир Владимирович е Шеломова". Имена на най-близките приятели и олигарси на Путин: Ротенберг, Дерипаска, Абрамович, Векселберг. Изводи?

346

Анонимен

преди 11 месеца

Бабите пред блока питаха, момче какво е въздушна засада на пейтриът. Не ги разбрах.

345

Деди

преди 11 месеца

По-голями глупости и измишльотини от тези в "публикацията" на тази джурналка-хубавелка не бях прочел досега .....! Ако се вярва на АР, утре може и марсианци-антипутиновци да извършват диверсии на руска земя. Какво да се прави, когато фантазиите на АР се публикуват от такива като тази наша джурналка! Утре ше обявят и марсианско нашествие!

344

Анонимен

преди 11 месеца

Един преятел, каза питай момчетата, какво стана с терористите в Белгород. Напукали им американските канчета - техниката и доста нацисти в калта. Казах му не знам, тук ще кажат, разбират повече хората.

343

Анонимен

преди 11 месеца

До Фридрих БарбаросаАзовци не бяха"пленени"в Азовстал, а евакуирани от Зеленски!!!! Добре, че журналистите на СиЕнЕн и Скай нахлуха преди да са аранжирали труповете на убитите цивилни без съд и просъда от укрите в Херсон, че щеше да има втора "Буча". В Буча като влязоха първи украинските жандармеристи ни трупове, ни гявол. След тях дойдоха момчетата на Порошенко, трупове с бели ленти на ръкавите по улиците! Кой носи бели разпознавателни ленти в този конфликт? Хептен за маймуни ни взеха!

342

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците хвърлиха криминалния си контигент за да освободят Артьомовск. Докато украинците затриха елитни части обучавани в Англия и неподготвени представители на читавата част от украинското мъжко население. Е, няма да им се получи на американците да обезкървят руската армия. Това не е Съветския съюз управляван от евреи, грузинци и украинци. И главнокомандващ"мародера"Жуков, дето не зачита за нищо живота на войниците. Лъсна и за какво са плащали безумни суми данъкоплатците от Зап.Европа и САЩ.

341

Наблюдател

преди 11 месеца

Хора, има и алтернативни източници на информация , има телеграм групи, в които може реално да се информирате. В момента във всички "наши" медии се повтаря само пропагандна информация спусната им от горе. За да може да се информираш дори какво се случва в България трябва да гледате чужди телевизии - препрадка Похода за Мир на Българския народ

340

Анонимен

преди 11 месеца

Каква обширно-безмислена статия :)

339

Фридрих Барбароса

преди 11 месеца

Украинците лъжеха и за Мариупол,че още се държи,че всичко е под контрол,а то вече беше превзет от руснаците .Азов вдигна белия барак и всички бяха пленени.Така е сега с Бахмут.Украинската пропаганда иска да заблуди преди всичко своята домашна публика,както и западните спонсори,защото киевската корумпирана хунта иска да цоца още пари.Едно са желанията,друго са реалностите.Украинската сага лека полека върви към своя логичен край.......капитулация на Киев и разпад на Украйна.

338

Същият

преди 11 месеца

Огромна победа на укрите преместиха фронта с 2(два) милиметра.Браво на Многомилиардните оръжия ,,подарени" и в бъдеще изплащани най-вероятно пак от източноевропейците,както беше с пшеницата за бедните.Да тя пшеницата беше изконсумирана от бедните източноевропейци,а не в Африка или другаде.Благодсря на САЩ за злините които сторват на моя народ и се моля Господ да чуе молбите на един комунист и да стовари толкова злини на политиците отговорни за това безумие.Долу мръсните ръце господа политици от

337

Горд Българин

преди 11 месеца

До 347 - Ти наистина носиш очила. Крайно време е да отидеш да ти прегледат очите, че по далеч от носа си невиждаш. Толкова държави и съюзи искаха да завладеят Русия и все не успява ха. Така и е сега НАТО иска да я е слуми но и то си троши главата.

336

Нищо ново

преди 11 месеца

Голям оптимизъм лъха от статията. Някой може да помисли, че Украйна е завоювала Бахмут, а не Русия. Какво да се прави, има хора, които за подобни статии получават заплати. Цял пакет статии, за това ке Украйна е спечелила нещо от битката за Бахмут, а Русия е загубила.