149

Климбо

преди 1 година

Коалицията на Ники мравката и Мара жирафа(*баси дългата шия) е в ход...

148

Анонимен

преди 1 година

Хахах... И правителство да има, па ППЛГТ-ДУ и ГЕРБ че се скарат или заедът за нещо и пак ще се ходи на избори. Спасението е във Възраждане и Костадин Костадинов, защото само на него и партията му ги е зор за България, за доброто на народа и държавата и иска да запази традициите и да покаже на света, че и българите са силен народ и неиска да е зависим от САЩ, Русия, Ес,а не като другите партии които само искат България да е част от еВрозона, шенкен и други откачени организации от които полза нема

147

Анонимен

преди 1 година

Коки псевдо възрожденеца под вода!

146

Анонимен

преди 1 година

Българският етнос си заминава, Костадинов, кого ще спасяваш? Човешкият живот приключва в най-добрия случай с пенсионирането, ако човек го доживее, а България е пенсионерска държава. Хубаво е, че те има, но една птичка пролет не прави. Светът се трансформира като глобален и мултиетнически за сметка на етносите от третия свят. Европа си отива, да идват варварите!

145

Времето е интересно!

преди 1 година

Бъдещето на България е ромският етнос: "последните ще станат първи" просто, защото по-неспециализираните видове оцеляват при криза. Българските мъже ПРИЕХА да станат гейове. Всеки има право на избор дори, когато доброволно приеме да го скопят. Не може едни старци-пътници да задържат господството над света при положение, че собствените им деца не са способни да задържат лидерските позиции дори само, защото германците например са последни в света по коефициент на раждаемост.

144

Анонимен

преди 1 година

България няма значение. Играта е 2/3 от населението на Планетата да строшат оковите си. Е, има революционна ситуация и тя е глобална т.е. Маркс позна за капиталистическия империализъм. Това мен ме кефи! Май на та им на капиталистическите империалисти, а децата на въпросните са гейове, голям кеф!

143

Анонимен

преди 1 година

Добре де.Още преди да има избори абсолютно всички до един знаехме,че от посолството ще оженят Кирчо и Бойко.Нали така?Даже някои хора колажи направиха как Кирчо е булката,а Бойко младоженеца.Сега защо на учудени и луди се правите?Правителството ще е с хамерикански марионетки,за да може по команда да ни вкарат във война.На Бойко не са имали доверие въпреки цялото подмазване,защото е подарявал кученца и все пак му е мъчно за България,а онея с разваления английски с кеф ще ни пратят на гибел

142

Сера на Копейкин

преди 1 година

Ясно ли е

141

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Лилавият късоп.шко видя дебелия! Ревете, копейки, на могучее плечо на Мутрафонката! От вас нищо не зависи.

140

Хахаха,

преди 1 година

Доносническа Бутафория ,баш демокраДци,баце!

139

Мда

преди 1 година

Тая коалиция е добре дошла за Костя. Защото провалът и е сигурен, а обясненията за пред обществото трудни. Много трудни.

138

One s

преди 1 година

Е.ба..ти,има ли нещо за възраждане и тоя Коста 500 коментари явно добре плащаш копейко да драска за тебе

137

50 копейки

преди 1 година

Всякакви стати има в сайта и само дестки коментари. Зачекнат ли обаче партията на Путин троловете на късопишковеца са супер активни. Тролчета - *** сте, но вие с8 гп знаете.

136

Реалист

преди 1 година

Да се върне ГЕРБ на власт е най-лошото, което може да се случи в България.

135

Анонимен

преди 1 година

Всичко знаем, че ГЕРБ са най-голямото зло за България. Сега ПП и ДБ се присъединиха към най-голямото зло.

134

Анонимен

преди 1 година

А ти капейка предаваш България!!!

133

Анонимен

преди 1 година

До 145 - Напротив ... Започна!

132

Анонимен

преди 1 година

Каза го оше преди изборите и позна. И аз не вярвах, ама ... Както и да е - ГЕРБ са все оше най-доброто за България.

131

Анонимен

преди 1 година

Копейкин- свърши ти рая

130

Анонимен

преди 1 година

Тоя може да е Копейка и както искате му викайте, но тука е прав.