11

долу диктатора

преди 11 месеца

Другарят Лука заедно с другаря Боко много отдавна надушиха, че другаря Путев е сгазил лука и ще бъде заврян където му е мястото. Затова помилва Протасевич. Това обаче няма да му помогне. Другарят Лука или ще бъде съден като другаря Пу, или ще бъде доубит (отровен) или ще падне от високо. Такава е съдбата на всички ***. Другарят Лука няма полезен ход. Всички откачалки накрая намират каквото им се полага. Ще го намерят и българските путинофили. Слава на УКРАЙНА !!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Александър Лукашенко го помилва лично.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До АНГЕЛ - грешката е вярна. Сега милото блогерче е уше на батката.

8

Помилван по темето

преди 11 месеца

Интересно какво ли е разказал за да го помилват? :) 'Спонсорите' му май не смеят да напишат повече от това от горе за 'новина' :):):)

7

сравнението

преди 11 месеца

Минското кгб каква врътка им пробута на цветните евроатлантици със самолета от Истанбул хи хи хи А сега сериозно пък Роман как ги хързулна сороските *** хи хи хи!Основното,Батка и хората около нега са белоруски патриоти и защитават родината си!Сравнете Беларус и България.Там развито селско стопанство,промишленост,образование1В евроатлантическата колония България-разруха!

6

Анонимен

преди 11 месеца

лукашенката явно вече предусеща края май не ще с главата надолу на централния площад в Минск

5

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Това е грешка на Лукашенко. Американската слуга ще продължи да извършва подривна и пропагандна дейност срещу Беларус от чужда държава. В САЩ такива лежат до живот в Гуантанамо. Сноудън щеше да получи смъртна присъда каквото е предвиденото в закона наказание за това престъпление !

4

Анонимен

преди 11 месеца

Мале ще въвеждат 6 дневна рабоъна седмица в Русия щото санкциите не работят и сега копейките ще работят из форумите и събота

3

VladTepes

преди 11 месеца

Алкаш Протасевич изкара доста време без пиячка и сега ще се отдаде докрай на чашката.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Добра новина, дано лукавите не го арестуват отново!

1

Урсула

преди 11 месеца

На фронта при Вагнер като пандизчия :)))