664

Анонимен

преди 11 месеца

Чакайте 5 лв.нафта и 10 лв.олио,вероятно помните не беше много отдавна

663

Анонимен

преди 11 месеца

Това е връх на политическия цинизъм и вулгарност.Следващият път гласувам за Възраждане.

662

Христо Ботьов

преди 11 месеца

Свобода за стоте народа,мъкнещи рускофашисткия нечовешки хомот ! Сеетът му писна от вонята на разпадащият се гниещ труп на Руския хаганат и с общи усилия трябва да освободи страдащите под неговия гнет! Боят настана,братья!

661

Пловдив

преди 11 месеца

От това печели Възраждане

660

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ако има по-добра идея за изход от продължаващата 2 години патова ситуация в държавата, да каже каква е тя. Но никой не предлага решения за изход. Най лесно е да кажеш - не или пък - не съм от тук и съм за малко. Но ние живеем в тази държава и този пълен блокаж трябва да бъде преодолян. Добре е, че с малко помощ от тези, на които искаме да приличаме, партиите прогледнаха за тази необходимост.

659

Георги

преди 11 месеца

Интересно ми е дали ГЕРБ ще се съгласи на финансов министър Асен Василев.

658

Анонимен

преди 11 месеца

Тези предадоха и двата ни електората. Съжалявам, но ще пусна протестно за Възраждане. Писна ми от безпринципност

657

Анонимен

преди 11 месеца

Като не гласувате си мълчете.Няма нормален човек ,който да гласува за "възраждане",ИТН или ДПС. Ако направят това което казват, а именно истинска реформа и справеливост ,тогава ще подкрепя всички и всичко.А най-вече да изпълнят обещанията си. Едно от тях е отнемане на имущество и пари,ако няма доказателстов за произход..Да има спазване на законите и те да са строги. А не някой ,който се мисли за бог да кара с 200 км..в час и да убива. Не всеки с пари да си купува прокурори,полицаи и съдии.

656

Анонимен

преди 11 месеца

Съжалявам, но на следващите избори Възраждане ще има 50+ % !

655

Анонимен

преди 11 месеца

Пази боже България от тези недоразумения.

654

Анонимен

преди 11 месеца

Всичкото вайкане на разни врачки напомня на една детска приказка преди калабалък години, приказката за майка и дъщеря, която си мислела като се ожени как ще роди момченце - Гъргалчо. Както си мислела това, изведнъж двете започнали да фантазират какви несгоди ще сполетят малкия Гъргалчо. Заревали, заскубали коси, занареждали: Гергалчо, мамин Гъргалчо, каква я мислехме, каква стана...

653

Натовският генерал

преди 11 месеца

Няма да се учудя на следващите избори Възраждане да станат първи....

652

Библиотекаря

преди 11 месеца

Някой от вас знае ли защо Габриел Гарсия маркес е определен за ,,най-големият писател"? Определен е от човечеството за номер едно не заради художествените си качества,а заради истините които е написал в своите произведения.Човек който никога не е премълчавал каквото и да е.Но върхът на неговият шидьовър е един единствен пасаж от романът ,,100 години самота",където на въпросът отправен към полковник Аурулеано Буендия ,,Кои са социал-демократите?" Полковникът отвръща ,,ТОВА СА МАСОНИТЕ".

651

Анонимен

преди 11 месеца

До На Боко Чекмеджето - То се видя на места, където имаше избори. ПППП нищо не направи. НИЩО!

650

На Боко Чекмеджето

преди 11 месеца

100 дена. Толкова ще му дадат на Кирчо. Преди местните избори ще го наритат. Боко няма да дели мегдан с ППДБ на изборите за кметове и съветници. Тоя път даже не му трябват и помощници. Може сам по всяко време да ритне канчето.

649

Анонимен

преди 11 месеца

Аз НЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТОВА!

648

Анонимен

преди 11 месеца

За съжаление искам да констатирам, че единственият разумен ход на българите е граждански размирици, ако не и война! И разбира се терминали 1/2. Държавата е овладяна от вън, а прокуратурата и съдебната система са само върхът на айсберга. Българите тепърва предстои да патим, защото тепърва предстои да усетим какво е вдигане на данъци, замразяване на пенсии и заплати, а и бог знае какво още ни готви нео-либералната диктатура която се задава.

647

анонимен

преди 11 месеца

Срам ме е, че търпим това! Срам ме от цялата тази ПОЛИТИЧЕСКА ПЕРВЕРЗИЯ и гавра с избирателите! Срам от наглата ПАСМИНА и ПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАНКТОН в парламента! За тах хората не са важни, важно е да са на върха! Превърнаха управлението в казино, Габриел и Денков се качиха на ротативката и завъртяха изборния резултат, без капка МОРАЛ! ГЕРБ беше до тук, ПП и ДБ и останалите субекти в НС, също! Срамно е, че в парламента има партия, като Възраждане! Срамно е, че имаме такъв президент! Срам, голям срам!

646

Анонимен

преди 11 месеца

При следващите избори представяте ли си за кого въобще ше можем да гласуваме?!? Ясно е, че фаворит ще е Възраждане, но конкурент ще са "новите сини", сглобени от отломките на сегашната коалиция, деца на бурната любов, която от вчера е факт.

645

Анонимен

преди 11 месеца

Айде успокойте се малко.Длед 9 месеца бебе няма да има.Най-много нови избори.