60

Анонимен

преди 1 година

хахахахахахахахахах Това е пак новина от октомври миналата година. Спрете се, че се задавих от смях ))))))))))))))

59

Доброволец

преди 1 година

58 000 престъпници без боен опит, водени от един келнер, смазаха и унищожиха над повече от половината 100 000-на армия от нацисти в битката за Бахмут, обучавана повече от 9г. от най-великите умове и военни специалисти на на.то. Руснаците побеждават и освобождават руската земя от западните нашественици. Вече тестваха ТЯО в Хмелницки и Тернопол, всеки път оттук насетне, това ще е удар по складове с боеприпаси с уран, доставени за мир и просперитет от западният тиняк. Безценно.

58

Не е ли ясно?

преди 1 година

"Заместник-министърът на отбраната Ханна Маляр днес повтори, че Украйна има, макар и малко, войсково присъствие в самия град"? Вероятно има в предвид че в Бахмут има украински военнопленници.

57

Слава на Русия

преди 1 година

С хиперзвуковите ракети Кинжал и Циркон Русия изпреварва САЩ. Те нямат защита срещу тях, поне засега. И заради войната в Украйна това дори и западната пропаганда не може да го скрие.

56

Малко за политика

преди 1 година

Победата в Бахмут (вече Артемовск) дойде съвсем навреме. Тя изглади пропагандния ефект от пътуването на Зеленски до Близкия изток и Япония. Там той разказа на всички за силата на украинската армия и нейното превъзходство над руската. Сега ще има по-малко хора, които ще вярват в тези глупости, включително сред военните спонсори на Киев.

55

Анонимен

преди 1 година

Щом зеления се скри чак в сащ работата е ясна

54

Анонимен

преди 1 година

Тези права се дават на Франция, а не на Русия: https://un.org/es/about-us/un-charter/chapter-17

53

Анонимен

преди 1 година

Членове 106 и 107 (Capítulo XVII: Acuerdos transitorios sobre seguridad) от Хартата на ООН дават на Русия, като правоприемник на победителя във Втората световна война, СССР, правото да предприема всякакви мерки, включително военни, срещу Германия , Унгария, Австрия, Румъния, България, Финландия, Хърватия, Словения, Чехия, Латвия, Естония, Литва и бивша Украйна за опитите им да възродят нацизма.Ген. сек. Гутериш беше шокиран, когато научи от Путин, че в Устава на ООН има такъв член, който позволява руската специална операция в Украйна.Русия има право да накаже нацистите и да ги лик

52

Анонимен

преди 1 година

Чичо Сам не бърза , бавно навива макарата и приготвя кепчето . През 1990 г му клъвна голем екземпляр(СССР ) извади го порадва му се и го пусна обратно да си плува , но сега тази грешка няма да се повтори - в ТИГАНА .

51

Анонимен

преди 1 година

Магучата украинска армия напредва към Мусквъ! Вече е в Белгород и унищожава врага! Усущате ли накъде се обръщат нещата драги читатели? Май контролното ще изненада вaтянкити с посоката! Москва га дyфa пад вадой!

50

Значи,

преди 1 година

...бил го превзел, но ще се измъкне, че други да се пържат вътре! Ами то е ясно, че от града нищо не е останало, но щеше интересно как ще се измъкне и как ще го заместят с други части! Ще следим твърдението на украинците, че Готвачът се е натресъл като плъх във капан

49

ДА КАКВО???

преди 1 година

До Анонимен: ХА ХА? Ти и кой още? Че VPN-"мнозинството" не е като да се срещем реално! И не си падаме по гейщините със събличането и със сигурност ще носим пернишки суровачки - да подпомогнем комуникацията!

48

Анонимен

преди 1 година

ДА СЪБЛЕЧЕМ РУСОФИЛЧЕЯТА КАКТО ЛОКОТО И ДА ГИ ОВАЛЯМЕ С ЧЕРВЕНА БОЯ И ПЕРУШИНА!

47

:) ХА ХА!

преди 1 година

ПО -скоро западните медии още отбраняват Бажмут. Ефекта е като при фантомна болка - крайника го няма а те още охчат!

46

Руснетата завоюваха?

преди 1 година

ХА ХА ХА! кога запаните подложки гледат руснет?

45

до сметкаджията

преди 1 година

До Инвестор- ако изчисляваш този "брутен бродукт" в зелена тоалетна хартия - може и по малко да ти се стори. Само че колко хора живеят на парите на ейпъл и колко на на рублите? ЗНАЧИ КОЙ Е ПОЕФЕКТИВЕН?

44

е и?

преди 1 година

До Инвестор - какво чакаш купи си го!

43

Анонимен

преди 1 година

Имате предвид Артьомовск.

42

Анонимен

преди 1 година

То се знае , каквонще стане. Не случайно оня ревльо избяга от фронта :)) Знае че лятото ще му свалят кожата Украинците.

41

Зеленски Бен Ладен

преди 1 година

Укротерористи са навлезли в руска територия в Белгородска област. Сега ги требят. Интересното е че на когото американците почнат да "помагат" - все терорист излиза!