16

Всичко е до време!

преди 11 месеца

След краха на феодализма снопските сърбо-комунисти /феодали/ ще трябва да се съобразяват с Европейската цивилизация, иначе няма място за тях в Европа...

15

Анонимен

преди 11 месеца

Пълна пропаганда е тезата на продажния или не умен професор.Корена на поведението на РСМ е в ссоррос елита изграждан в НПО края на 90. Тито е интернационалист, а тези са по близо до нацистите. Сходен с сценария в ЪКРайна

14

Благоевград

преди 11 месеца

Свиквайте.Ще ни дадете Човешки права и хоро ще играете.Дунавско хоро.

13

One s

преди 11 месеца

Ало, Благоевград бегай взимай македонско гражданство и се отказвай от Българското. Такива като тебе не ни трябват

12

Анонимен

преди 11 месеца

Македонистите пак са изпълзяли от дупките и са налазили като голи охлюви коментарите.И пак ще им кажа,Гоце Делчев е етнически българин,борил се за автономията на Одринско и Македония ,съгласно берлинския конгрес.Това е истината,и колкото и да се въртите,зад-н.и.к.ът ви все ще си е отзад.Историята не е шведска маса и да си избираш,кое ти харесва и кое не.Време е българите да бъдат признати като конституивен народ в СМ.Наравно с албанци,сърби и т.н.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Смятащите се за македонци в България,имат еднакви права с всички други.Няма да получите нищо повече от другите.НИЩО.Никой не е длъжен да ви признава нация,език и т.н.Нито пък фалшификациите в историята и лъжливия наратив.Това няма как да стане.Свиквайте с истината,тя ще ви направи свободни.Така ще получите желаната свобода,по никакъв друг начин.

10

Бунгур

преди 11 месеца

Цял живот на държавната хранилка.Добре платен агитатор и лъжец.Заради подобни лъжци и манипулатори ни намразиха всички македонци.Станал с титли псевдо учен професор и сега как да се отрече от глупостите и лъжите бълвал цял живот.Под прикритието,че служат на интересите на България правят така,че да ни мразят всички съседни държави.Платени ченгета с нашите пари за да ни промиват мозъците.

9

Благоевград

преди 11 месеца

България да даде Човешки права и Свобода на етническите македонци и македонки в Пиринска Македония и в България.

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 5 Каква македонска нация бе я стига, какви са тия смешки. Хората им се смеят на маймунските им номера. Северномакедонците са македонци точно толкова колкото са гърци.

7

стефчо

преди 11 месеца

Mакедонец и демокрация,това е виц!

6

Анонимен

преди 11 месеца

На кой е нужна такава смешна държава Северна Македония. На НАТО и ЕС по-големите държави за да разделят България. Както и преди 150 г. нищо не се е променило.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Тито е умрел преди 50 г. Югославия се распадна а БЮРМ се свиха и скриха за да ги подмине Милошевич и НАТО и чакат удобно време. Друго е. Там се зароди македонска нация след 1991 г. която се засили след 2017 г. ги преха в НАТО. Значи силата на неомакедонизима и македонския фашизма не е Тито а е НАТО и ЕС. Без подкрепа от там няма да вирее.

4

Анонимен

преди 11 месеца

До Еди кои си. По-добра от сегашната.

3

Анонимен

преди 11 месеца

В Македония демокрацията и в дуги съседни държави е самия русизъм, който създаде македонизма и превърна хората в пионерчета и чавдарчета. Но единствено сами може да станете българчета! Да изритаме русизма от балканите.

2

Еди кои си

преди 11 месеца

А за времето на Тодор Живков в Балгариа си беше една хубава демокрациа нали?

1

Анонимен

преди 11 месеца

Кво сте се завайкали за Македония бе вижте как е у нас. Да си карат както си знаят. Кво ви влоза на вас в работата ?