51

todor

преди 11 месеца

На такива ***,да се пребира колата за 6м,а тариката да положи труд 3м.към чистотата под кметски контрол!!!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Ако той е снимал и карал, акт и за него. Това не е холиууд студио, а път. Чета и не вярвам на очите си. 12 годишно не може да седи в скута на водач, днешните 12 годишни са почти колкото възрастни. С големи джо лани и, ако ти седнат, ще те разма жат. Тогава заглавието не е вярно.

49

Справедливост

преди 11 месеца

Като гледам преобладаващите коментари, не мога да повярвам в каква *** живеем.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Евала Свилене стана известен и осмисли нещастния си живот

47

Иван

преди 11 месеца

Големи моралисти сте всички тук и особено този който се е обадил. Нищо особено не се е случило, със сигурност бащата е внимавал и детето си е седяло просто. Голяма част от нас също сме го правили като бяхме деца и сме карали в скутовоете на бащите си, но преди години това не беше проблем... но сега вече всичко еголяма драма и страшно престъпление и заради хора като вас живота става все по и по -сив и ресктриктивен. Радвайте се да живеете от забрана в забрана и всяка малка радост да ви бъде отнет

46

Анонимен

преди 11 месеца

ДА КАРА АКО ЩЕ И С 350. ПРОБЛЕМЪТ СИ Е НЕГОВ. А ТОЗИ СНИМАЧ С КАКВА СКОРОСТ Е КАРАЛ КОГАТО ИЗПРЕВАРВА КОЛА УПРАВЛЯВАНА ОТ 12 ГОДИШЕН, ДВИЖЕЩА СЕ СЪС 120,А СПОРЕД ТВЪДЕНИЯТА НА СНИМАЧА 140 КМ/Ч. Я НИ СВЕТНЕТЕ ИМА ЛИ СЪСТАВЕН НА СНИМАЧА АКТ!!!...

45

Анонимен

преди 11 месеца

Шофьорът не кара а детето. Шофьорът мастурбира :D

44

Анонимен

преди 11 месеца

*** в полицейската държава. държавата ли искате да ви гледа децата? държавата е мащеха!

43

оправете заглавието

преди 11 месеца

Шофьор кара със 120 км в час по "Тракия"

42

Анонимен

преди 11 месеца

утре глоба за разхождане детето в парка - 5000 лв както беше по гербаво време 2020

41

Анонимен

преди 11 месеца

За Бога Съселяни, не карайте с колкото е по закон да не ви снимат емоционални доносници и да изгорите за спазване на закона!

40

Анонимен

преди 11 месеца

мисирките сега да кажат колко е ограничението на магистралата

39

Анонимен

преди 11 месеца

'през цялото време се опитваше да убеди полицаите, че не е карал със 140 км/час, а със 120, което е било нормално. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното' --- ко е нередното освен полицейщината?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Това са безхаберници които не ги е грижа за собствените им деца а какво да очакваме от такива да пазят околните на пътя Те явно са безсмъртни и не им пука

37

Доко

преди 11 месеца

Имаше един такъв случай миналата година - по същия начин мъж возеше 6 годишното си дете в скута си. За беля обаче, губи управление, катастрофира и уби детето си, размазано между тялото му и волана. Ей затова не трябва да се возия двама на едно място в автомобил. Независимо от възрастта им.

36

Бърз и яростен

преди 11 месеца

Сигурно се е прибирал от протест срещу войната по пътищата!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Не е истина какви *** обитават този форум и ръсят щедро тъпотията си

34

Анонимен

преди 11 месеца

Статията е написана изключително лошо. Като от човек чиито спомени се ресетват на всеки 3 минути и в същото време се е опитал(а) да събере лошо поднесена и несъвпадаща информация без опит да я представи еднозначно и разбираемо.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 20 - Да си плати за пpocтoтuятa казваш, но ако е от онези, които са вечно безработни, социално слаби и живеят на гърба на данъкоплатците? Крайно време е да бъде върната мярката принудителен труд за определени индивиди. По друг начин не можеш да ги накараш да се издължат или да осигурят издръжка на децата си.

32

Анонимен

преди 11 месеца

На въпросния шофьор трябва да му отнемат не само книжката, но също така и детето, и колата. Детето е в опасност при него, а освен това с всеки изминал ден придобива все по-вредни навици, виждайки такъв пример пред очите си. Да притежава автомобил за такъв мъж е противопоказно, защото той си го кара и без книжка и така става опасен и за околните, и за самия себе си. Редно е да му се забрани занапред да притежава автомобил. Законът може и да бъде променен в този смисъл.