35

Анонимен

преди 11 месеца

Нужно е доста напомпано его.

34

Отличник

преди 11 месеца

Георги, кажи моля те че 1/Ще почнеш да си пиеш хапчетата и 2/Не си и не смяташ да се размножаваш. Нещо силно не ти е наред в главата пич

33

Георги

преди 11 месеца

И не сравнявайте жената с мъжа. Към бащата детето изпитва уважение заради силата и авторитета му, а към майката любов заради топлите грижи и непорочността.

32

Георги

преди 11 месеца

Нужно е доста изкривено ултрафеминистко мислене, за да се оправдава жена, майка на малки деца, ходеща по мъже. Социалната функция на една жена в едно добродетелно общество е най-вече да бъде добра и грижовна майка, а какъв пример може да дава на децата си чрез разврат. Майката е най-святото нещо за едно дете. И не, тук не става въпрос за див патриархат, това е идея във всички духовни учения.

31

една

преди 11 месеца

Читател, разюзданите с кого хойкат, я ми обясни - може би единствено с непорочни момченца по на 15 годинки, то толкова няма да се намерят по чисто демографска причина. Хойкат точно с такива като тях, но мъжете герои, а другите еди-какви. То бива балканска проооостотия, ама толкова не бива.....

30

Георги

преди 11 месеца

Добре де, тази е с малки деца, и ходи да се такова с друг. Що за безочие и разврат? Толкова ли не може да пази някакво благоприличие? Какъв пример дава на децата, това я прави лоша майка, а и по този начин унижава мъжа си в очите на другите. Най-малкото да се е преместила в друг град да се развява. Никакво съчувствие към лека жена

29

Дони

преди 11 месеца

Поредният комплekcap, дет нещо все се огуеждал...

28

вихо

преди 11 месеца

Комплексарите в затвора. В бойковата държава уви няма да стане. Жената трябва да си плати на прокурора за да го опандизят.

27

Анонимен

преди 11 месеца

До Читател Редно е да продължиш емоционалното си изказване. Разбрахме какво според теб трябва да се случва на жените, които са имали предбрачен полов живот. Но не пишеш какво трябва да се случва и на мъжете, които си позволяват да се оженят недевствени.

26

Етнограф

преди 11 месеца

Можем да го разберем този. Според техните обичаи, щом момичето навърши 9 г. вече става мома за омъжване. И точно в този момент, когато може да вземе някой лев за щерката, жената го напуска и иска само тя да търгува дъщеричката им на брачния пазар. Ама как може така, бе? Тази не сспазва традициите!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Когато липсва държава и 100 закона, конвемнции - монвенции да има, такива случаи ще са ежедневие.

24

до 20

преди 11 месеца

До Фифо:Убий ***-обичам тъ!!!Това си е от хиляди години.Сега просто е модерно да се оплачеш-привличаш и непозната публика.Природата не търпи равенство.От растенията до живите организми-все има борба за надмощие.

23

Анонимен

преди 11 месеца

До Фифо Правилен въпрос. И ако се огледаш, ще видиш отговора. Хората още като малки се възпитават в толерантност към насилието, отстъпчивост и примирение. Казва им се "не обръщай внимание"... Това, разбира се, не работи. Някои не приемат този модел и се научават да се пазят, но тези, които повярват, че неприятностите и насилието може да се избегнат само с едно игнориране, не развиват умения да се защитават и после лесно стават жертви.

22

до читател

преди 11 месеца

И точно с такива типчета като теб, жената трябва сама да се справи. Никаква полиция, никакви молби. 1000 лв. за наем на някоя *** и бой до по---ране.

21

Урсула

преди 11 месеца

Защо не е заключила входната врата ? :)))

20

Фифо

преди 11 месеца

И още нещо. Спомних си един предишен подобен случай как жената беше уубита от бой от такъв подобен изруд ....ТЯ ГО НАПУСКАЛА И СЕ Е ВРЪЩАЛА ПРИ НЕГО ШЕСТ ПЪТИ .... Докато накрая оня не я е спукал от бой. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ? При този случай същото . Тормоз със месеци и години а "Мая" ТЪРПИ .... Чака нещо ... Аз съм мъж. Обичам жена си. Дори приятели не познавам които биха посегнали на техните жени. Знам че има и агресивни мъже. И ОКОЛО ТЯХ ВИНАГИ ИМА НЯКОЯ ЖЕНА? Защо? Обичат да са жертва ли ?

19

Читател

преди 11 месеца

И еманципацията у нас е по български.Разюздани млади фусти,перфорирали се на 13-год.днес беснеят когато трябва да си задоволят сърбежа.Фалш в отношенията в семействата преобладава, справка "Ергенът"където спали с по 40-50 еб.чи,се правят едва ли не на девственици.Да би мирно седяло,не би юмрук яло.

18

17

преди 11 месеца

Ако темата наистина ви интересуваше, щяхте да проучите сам въпроса. Има тонове информация онлайн за психиката на жените жертви, за това какво и е сбъркано изначално и как се досъсипва бавно и методично. За това как някои насилници се прикриват с ГОДИНИ. За това, че дори да се опиташ да се махнеш, често не ти се позволява. И още много. Но самият факт, че предпочитате да дрънкате тук, вместо да навлезете в темата сериозно, говори достатъчно и няма смисъл да ви убеждавам в нищо друго.

17

Фифо

преди 11 месеца

До фифи ... Дали го е заслужила или не, не е от голямо значение. Въпросът който ТРЯБВА да се зададе е ЗАЩО ТЯ Е ИЗБРАЛА ДА ЖИВЕЕ С ТАКЪВ МЪЖ, РЕВНИВЕЦ И С АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ? Надали е бил кротък като офчицц , когато са се запознали. Защо го е търпяла толкова години такъв? Не е ли по-добре вместо да чакаш такъв да ти резне гърлото или да те пребие някой ден до смърт ДА СИ СЪБЕРЕШ БАГАЖА И ДА ГО НАПУСНЕШ ? КАКВО ВИ СТАВА НА ВАС ЖЕНИТЕ ? То бива любоф към лоши момчета ...ама чак пък толкова.......

16

Анонимен

преди 11 месеца

Има едни нерваци, които си позволяват ужасно държание и обиди. Вчера в магазина срещнах точно такава двойка, мъжа крещеше на жената на щанда за детски моливи и химикали, говореше и на "***" и въобще си беше пълен кре*ен. И обисновенно си хващат едни по-невзрачни, тихи женици, които ги търпят щото не са много харесвани. Искренно ги съжалявам, аз бих предпочела да съм без мъж, вместо такъв тормоз.