136

Анонимен

преди 1 година

ХИПОТЕЗАТА ЗА РОТАЦИЯТА НА ДУБЪЛА НА МИН-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА МОМЧЕТО РОСКО ПЛОСКО ДВЕ Е НЕ САМО ИЛЮЗОРНА, НО Е И НЕКОНСТИТУЦИОННА. ТОЕСТ В МОМЕНТА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА ПРЕДЛАГА ДА СЕ СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ДА ЗАВОАЛИРА АНТИБЪЛГАРСКАТА СЪЩНОСТ НА ГЕРБ!!... И КАК ЩЕ СТАНЕ РАЗМЯНАТА?!! ДУБЪЛ ЕДНО ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ВРЪЧИ НА ДУБЪЛ ДВЕ МАНДАТ ЛИ??!!!... АХ,АХ МОМЧЕНЦА ДЕТЕНЦА И МОМИЧЕНЦА ГЕРБАВИ!...

135

АБВ

преди 1 година

Абе тия що направо не почнат да си менкат жените на "ротационен принцип" и да мирясат най-накрая?

134

Анонимен

преди 1 година

Гешев е напуснал страната, заедно с всичките си доказателства. Борисов този път ще влезе в зандана до живот. Доказателства бол, е ще изядем 2-3 агнета по повода.

133

Анонимен

преди 1 година

В последния момент краварите набутаха в НС Мутрьо Мутрев от село Мутриндол. Бая време се чудеха дали да набутат Мутрьо или *** Янки Кенедито, ама в последния момент решиха това да е Мутрьо. Мислеха си, че Мутрьо и Мутрагеньо di tutti мутрагени по мутренска линия ще намерят общ език и взаимно сътрудничество.

132

Анонимен

преди 1 година

Питам се защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

131

Анонимен

преди 1 година

Ако КаскетЯ се е изнизал от страната, нищо чудно бЕйко да е изпаднал в цугцванг. Прави впечатление, че дуписе мълчат. Предполагам, че ще има опити ГЕРБ да се разцепи и едно 20 души да последват "приятел политик-жена".

130

Анонимен

преди 1 година

Тези се гъбаркат с хората! Знаете ли поне една, поне ЕДНА държава, в която има премиер на ротационен принцип?

129

Анонимен

преди 1 година

БЕЗ ЕС МАРИЯ ГАБРИЕЛ ЩЕШЕ ДА Е СЛУЖИТЕЛКА В ПОЩАТА В РОДНОТО СИ СЕЛО И ДА НОСИ БЪЛГАРСКО ИМЕ. А БОЙКО ЩЕШЕ ДА Е ЩАСТЛИВ ПЕНСИОНЕР ОТ ПОЖАРНАТА И ДА СИ ГЛЕДА ГРАДИНКА.

128

ceneto

преди 1 година

ротационно да ходят в затвора,може би това трябва да е същината на новата съдебната реформа щом не могат да осъдят никои

127

Споко

преди 1 година

Всичко ще мине: ГЕРБ, ДПС и Възраждане.

126

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Боко Тиквата ще подкрепи правителство на ППДБ. До местните избори. Неизвестното в схемата е как ще действа Гешев. ДПС остават на сухо. А ДПС командва Гешев и ВСС.

125

Анонимен

преди 1 година

просто има много пари за открадване ,,,затова е това "съгласие"

124

А-я

преди 1 година

Глупости на търкалета, ротационен премиер!!! Жаждата за власт е болест. Дайте и депутатите да се ротационни, всеки да се отърка във властта.

123

пешо рендето

преди 1 година

амсалак гавур

122

Анонимен

преди 1 година

До истински мъж,к.129 За ББ е ясно: с милиционерския си манталитет да предава всички и всичко, до което се докосне, той трябва да слезне от сцената и то навреме,докато не е провалил всичко. Но тези от ПеПе,които президентът пусна на сцената и после съжали, а дейността им нарече шарлатания, не би следвало да се докосват до власт. БСП е алчна за власт заедно с ПП, така че определено е аут. Костя К. чака народът да му даде 121 депутати, не става. ИТН чакат да станат маша. Значи 49-то НС да си ходи

121

Анонимен

преди 1 година

Каква неистова жажда за власт. Готови да предадат избирателите си за да управляват, дори с опонентите си.

120

аз

преди 1 година

Ако Бойко и ГЕРБ не реализират първия мандат, а подкрепят втория, при каквито и да е условия, за мен означава, че Бойко е вече бита карта, стиснали са го за ... и ще предаде всеки и всичко, за да запази себе си и някакъв кръг около себе си.

119

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова даде идеята за ротации.

118

Анонимен

преди 1 година

Трябва мнооого да си крал за да продължиш да подкрепяш ГЕРБ и ПП-ДБ!!!

117

Срам и позор

преди 1 година

Страхливата тиква съвсем е обезумял от страх! Готов е цяла България да продаде за да се спаси!